Ozan Kabak Liverpool'a transfer oldu

Ozan Kabak Liverpool'a transfer oldu

Son Dakika! İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, Schalke 04'te forma giyen milli futbolcu Ozan Kabak'ı kiralık olarak renklerine bağladı.

İngiltere’nin Liverpool kulübü, milli futbolcu Ozan Kabak’ı Almanya’nın Schalke takımından transfer etti. Ozan sezon sonuna kadar kiralık olarak İngiliz ekibinin formasını giyecek.

Alman medyasındaki haberlere göre Liverpool sezon sonunda 30 milyon euro karşılığında futbolcuyu transfer etme opsiyonuna da sahip. 

LİVERPOOL OZAN KABAK TRANSFERİNİ BÖYLE DUYURDU 

Transferine ilişkin işlemlerini Almanya'da tamamlayan Ozan Kabak'ın bu hafta içi Liverpool şehrine geleceğinin kaydedildiği açıklamada, genç futbolcunun Almanya'da Schalke 04'ün yanı sıra Stuttgart'ta forma giydiği, Galatasaray'da oynadığı dönemde UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarında da görev yaptığı bilgisine yer verildi.

Açıklamada, Ozan Kabak'ın Liverpool'da 19 numaralı formayı giyeceği aktarıldı.

OZAN KABAK'TAN SCHALKE 04'E VEDA MESAJI

Ozan Kabak, ayrıldığı Almanya'nın Schalke 04 Kulübü için veda mesajı yayımladı.

Ozan Kabak, transferinin açıklamasının ardından sosyal medya hesabından İngilizce ve Türkçe olarak paylaştığı mesajda, "Bir buçuk yılı aşkın süredir formasını giydiğim Schalke 04 Kulübünden bugün itibarıyla ayrılmış bulunuyorum. Burada geçirdiğim süre boyunca mavi-beyaz renkler için birlikte mücadele ettiğim tüm takım arkadaşlarıma ve hocalarıma teşekkür ederim. Schalke 04 Kulübü en kısa zamanda layık olduğu yerlere gelecektir. Desteğini her zaman arkamda hissettiğim Schalke 04 taraftarlarına sevgi ve saygılarımla..." ifadelerini kullandı.

Alman kulübünün sosyal medya hesabında yer alan paylaşımda Ozan Kabak için, "Ozan, sana gelecekte her şeyin en iyisini ve başarılarının devamını dileriz." dilekleri iletildi.

KLOPP'TAN ÖVÜ DOLU SÖZLER

Liverpool'un resmi web sayfasında açıklamalarına yer verilen Liverpool'un Alman teknik direktörü Jürgen Klopp, Ozan Kabak'ın genç yaşta Almanya'ya transfer olduğunu ve kimsenin onun "büyük yeteneği" konusunda şüphesinin bulunmadığını kaydetti.

Klopp, "O, sadece 20 yaşında. Almanya'da iki takımda görev aldı. Futbolcusu olduğu Schalke 04 ligde kötü durumda. Ozan için gerçekten iyi bir an olduğunu düşünüyorum çünkü dünyadaki her oyuncu gibi istikrarlı bir takıma ihtiyacınız var ve biz bunu sunabiliriz. Biz onun için uygun bir futbol adımıyız." ifadelerini kullandı.

Ozan Kabak'ı "çok büyük bir yetenek" olarak niteleyen Klopp, genç futbolcuyla çalışmayı dört gözle beklediklerini bildirdi.

son dakika son dakika haber