Ozan Kabak kızardı, Borussia Dortmund turladı

Almanya Bundesliga
Ozan Kabak kızardı, Borussia Dortmund turladı
FOTOĞRAF: Reuters

Almanya Kupası'nda oynanan 2. tur mücadelesinde Borussia Dortmund, Hoffenheim'ı 1-0 yenerek 3. tura yükselmeyi başardı. Hoffenheim'da forma giyen milli futbolcumuz Ozan Kabak, maçın duraklama anlarında kırmızı kart gördü.

Almanya Kupası 2. tur mücadelesinde milli futbolcumuz Salih Özcan'ın formasını giydiği Borussia Dortmund ile bir başka milli oyuncumuz Ozan Kabak'ın da oynadığı Hoffenheim karşı karşıya geldi.

Signal Iduna Park'ta oynanan karşılaşmada Borussia Dortmund rakibini, kulübün sembol isimlerinden birisi haline gelen Marco Reus'un maçın 43. dakikasında kaydettiği golle 1-0 yenerek 3. tura yükselmeyi başaran taraf oldu.

Sarı-siyahlılarda maça ilk 11'de başlayan milli futbolcumuz Salih Özcan 90 dakika sahada kaldı, kariyerini Hoffenheim'da sürdüren bir diğer lejyonerimiz Ozan Kabak ise mücadeleye 64. dakikada dahil oldu. Ozan Kabak, karşılaşmanın duraklama dakikalarında ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Hoffenheim'a transfer olan Mergim Berisha ilk 11'de sahaya çıkarken, Macar stoper Attila Szalai ise maçta forma şansı bulamadı.

LEVERKUSEN SON ANLARDA TURLADI

Almanya Kupası'nda günün dikkat çeken bir diğer mücadelesinde ise bu sezon Almanya Bundesliga'da gösterdiği iyi performansla dikkat çeken Xabi Alonso önderliğindeki Bayer Leverkusen ise deplasmanda Sandhausen ile karşılaştı.

Bayer Leverkusen, rakibini Amine Adli (2), Adam Hlozek, Jonathan Tah ve Exequiel Palacios'un (p) attığı gollerle 5-2 yenerek adını 3. tura yazdırdı.

Bu sonuçla Bayer Leverkusen resmi maçlardaki galibiyet serisini 9 karşılaşmaya çıkardı.

Kaynak: Haber Global TV