Osasuna taraftarı Arda Güler'e hayran kaldı: Yönetim harekete geçti

İspanya La Liga Real Madrid Arda Güler
Osasuna taraftarı Arda Güler'e hayran kaldı: Yönetim harekete geçti
Fotoğraf: DepoPhotos

Herkes Arda Güler'i seviyor. Sadece Real Madrid'lilerden bahsetmiyoruz, rakip takım taraftarları da ona hayran.

Arda Güler, Avrupa futbolunun yakından takip ettiği genç yeteneklerden biri. Birkaç hafta önce 19 yaşında basan milli futbolcumuz şu sıralarda daha fazla göz önünde.

Kulüp Arda Güler'i transfer ederken ona güveniyordu. Sakatlıklar beklenen kavuşmayı ertelese de aldığı birkaç dakika bile Arda Güler'in İspanya gündemini sarsması için yeterli oluyor.

Pamplona'da neredeyse yılın golünü atacak olan Arda Güler'in 'inatçılığı' ve vazgeçmemesi dikkat çekiyor. Real Madrid'liler ondan çok memnun.

Celta karşısında attığı golün ardından Osasuna maçında da direkten dönen 50 metre mesafeli şutuyla kendinden söz ettirdi.

HAYRAN KALDILAR

Maçı Pamplona'da izleyenler, özellikle de Osasuna'lı yöneticiler milli futbolcumuza hayran kaldı. Birçok kulübün kiralamak istediği genç futbolcunun taliplileri arasında yer alan Osasuna'nın Arda Güler iştahı bu maçtan sonra daha da kabardı.

İspanya'da farklı basın organları Arda Güler'in önümüzdeki sezon kiralanıp kiralanmayacağı konusunda birbiriyle çelişen haberler yapıyor. As gazetesi Arda'nın takımdan kalacağını yazarken OkDiario ise milli futbolcunun kiralanacağından emin.

Dani Carvajal'ın Osasuna maçı sonrası Arda ile ilgili açıklamaları ise çok şey anlatıyor: "O harika bir oyuncu, alabildiği dakikaların tadını çıkarıyor. Takımda çok fazla rekabet var. Antrenmanlarda çok iyi. Onu tebrik ediyorum. Umarım daha fazla şans bulur."