Olympiakos, Feghouli'yi istiyor

Galatasaray
Olympiakos, Feghouli'yi istiyor

Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Olympiakos, Galatasaray'ın Cezayirli kanat oyuncusu Sofiane Feghouli'yi kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

HABERGLOBAL.COM.TR / DIŞ HABER

Yunanistan Süper Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Olympiakos, gözünü Galatasaray'ın yıldız isimlerinden Sofiane Feghouli'ye dikti.

Sezon başında PSV'den kiralanan Bruma'nın performansından memnun olan Kırmızı-beyazlılar, buna rağmen 6 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmak istemiyor. Bruma'yı bir sezon daha kiralamanın yollarını arayan Olympiakos, PSV'nin yeni bir kiralamaya sıcak bakmaması dolayısıyla alternatif arayışlarına girdi.

Sport24'ün haberine göre, bu isimlerden bir tanesi Sofiane Feghouli. Olympiakos'un Cezayirli oyuncuyu bol bonuslar içeren 3 yıllık bir sözleşme ikna etmeye çalışacağı belirtilirken, kırmızı-beyazlıların play-off'u geçmesi durumunda Şampiyonlar Ligi gruplarında da boy göstereceği ve bunun da Feghouli'nin kararında etkili olabileceğinin altı çizildi.

Galatasaray'la sözleşmesinin son senesine giren Feghouli, sarı-kırmızılı forma altında dört sezonda 132 resmi maçta görev aldı ve 56 gole doğrudan katkı (29 gol - 27 asist) sağladı.

Olympiakos'un kadrosunda Bruma'nın yanı sıra daha önce Süper Lig'de forma giymiş Avraam Papadopoulos ve Mathieu Valbuena gibi isimler de bulunuyor.

Olympiakos, Feghouli'yi istiyor - Resim : 1

Kaynak: Haber Global TV

Olympiakos Galatasaray sofiane feghouli Galatasaray transfer haberleri