Oliveira'dan Beşiktaş derbisi öncesi flaş açıklamalar: Icardi, Gomis...

Galatasaray Beşiktaş

Galatasaray'ın başarılı orta sahası Sergio Oliveira, Beşiktaş derbisi öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. OIiveira, Icardi ve Gomis hakkında da dikkat çeken sözler söyledi.

Galatasaray'ın Portekizli orta sahası Sergio Oliveira, hafta sonu oynanacak Beşiktaş derbisi öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Oliveira'nın açıklamaları şöyle:

"Şampiyonluk uzun yol. Şimdiye kadar iyi geldik, aynı şekilde devam etmeliyiz. Önümüzde 6 maç var. Kazanarak devam etmeliyiz. Galatasaray, Roma ve Porto ile aynı seviyede bir kulüp. Çok büyük bir kulüp Galatasaray. Birçok şampiyonluğu olan, her zaman şampiyonluk yarışında olan bir kulüp. Ben de bu yarışta olmak için geldim ve bu yarışın bir parçasıyım.

Süper Lig'de yüksek bir seviye var. İyi bir oyun oynanıyor. Geliştirebilecek şeyler de var.

ICARDI VE GOMIS...

Mauro Icardi ve Bafetimbi Gomis olayları geçmiş olaylardır. Biz bir aileyiz. Bu şekilde devam etmeyi planlıyoruz.

İlerideki yıllarda ne olur ne biter bilmiyorum. En önemlisi bu sezon. Bir NBA röportajı izledim geçen gün. Çok güzel bir söz söylediler. 'Kazanabilirsiniz kaybedebilirsiniz ama her gün mücadele etmek gerekiyor' Asıl önemli olan da bu.

BEŞİKTAŞ DERBİSİ

Her maça aynı değeri veriyoruz. Derbiler tabii ki önemli ama diğer maçları kaybedince, derbilerin bir önemi olmaz. Biz hazırız kazanmaya ve odaklanmış durumdayız. Her maça kazanmak için çıkacağız.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Sergio Oliveira Mauro Icardi Bafetimbi Gomis