Olaylı Londra derbisinde 4 gol var, kazanan yok!

İngiltere Premier Lig Chelsea Tottenham
Olaylı Londra derbisinde 4 gol var, kazanan yok!

İngiltere Premier Lig'in ikinci hafta mücadelesinde Chelsea ile Tottenham Londra Derbisi'nde karşı karşıya gelirken, gergin geçen maçın bitiminde Chelsea teknik direktörü Thomas Tuchel ve Tottenham teknik direktörü Antonio Conte kırmızı kart gördü.

İngiltere Premier Lig'in ikinci haftasında ilk haftayı galibiyetle kapatan takımlardan Chelsea ile Tottenham, Stamford Bridge'de karşı karşıya geldi.

Gergin geçen Londra derbisi 2-2 beraberlikle sona erdi. Chelsea'nin gollerini 19. dakikada Kalidou Koulibaly ve 77. dakikada Reece James atarken, Tottenham'ın golleri ise 68. dakikada Pierre-Emile Hojbjerg ve 90+6. dakikada Harry Kane'den geldi.

Bu sonucun ardından Chelsea ve Tottenham puanlarını 4'e yükseltti.

Premier Lig'in 3. haftasında Chelsea deplasmanda Leeds United ile karşılaşacak, Tottenham ise Wolverhampton'u konuk edecek.

CONTE İLE TUCHEL BİRBİRİNE GİRDİ

Tottenham teknik direktörü Antonio Conte, 68. dakikada gelen beraberlik golünün ardından Chelsea kulübesine doğru koşarak sevincini yaşadı. Bunun üzerine Chelsea teknik direktörü Thomas Tuchel de Conte'nin üzerine yürüdü.

İkilinin arasında yaşanan itişmenin ardından hakem Anthony Taylor iki isme de sarı kart çıkartarak ortamı bir nebze sakinleştirdi.

Maçın bitiş düdüğünün çalmasının ardından iki teknik direktör el sıkışmak üzere yan yana geldiler ancak burada sinirler bir kez daha gerildi. Antonio Conte, tokalaştıktan sonra elini sıkıp bırakmaması ve konuşmaya devam etmesi üzerine Thomas Tuchel'in üstüne yürüdü. Oyuncuların da karıştığı gerginlik bir süre devam etti. Araya giren teknik heyetler ikiliyi güçlükle ayırdı. Ancak hakem iki teknik adamı da affetmedi ve hem Antonio Conte hem de Thomas Tuchel, maçın ardından kırmızı kart gördü.

Chelsea Tottenham Kane 90+6

 

Kaynak: Haber Global TV

İngiltere Premier Lig Chelsea Tottenham Antonio Conte Thomas Tuchel Londra derbisi Chelsea Tottenham maçı