Okan Buruk'un Galatasaray'ı durdurulamıyor... Son 18 lig maçında 17 galibiyet ve 1 mağlubiyet alındı! Galatasaray, Vavacars Fatih Karagümrük'ü konuk edecek

Galatasaray Fatih Karagümrük

Spor Toto Süper Lig Lideri Galatasaray, 31. Hafta maçında yarın sahasında Vavacars Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Nef Stadı'nda yarın saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek.

Spor Toto Süper Lig Lideri Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde son 18 lig maçında 17 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı.

Süper Lig'deki son 3 maçını kazanan Galatasaray, Fatih Karagümrük karşısında da üç puanla sahadan ayrılarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Galatasaray, ligin geride kalan bölümünde oynadığı 28 maçta 22 galibiyet ile üçer beraberlik ve yenilgi yaşadı. Topladığı 69 puanla liderlik koltuğunda oturan sarı-kırmızılı ekip, en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde bulunuyor.

Fatih Karagümrük ise 40 puanla 8. sırada yer alıyor.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Galatasaray 2-0 kazanmıştı.

Galatasaray'ın Arjantinli yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin, yaşadığı sakatlık nedeniyle VavaCars Fatih Karagümrük maçında forma giymesi zor görünüyor.

Tedavisine devam edilen yıldız futbolcunun durumuyla ilgili maç saatine yakın karar verilecek.

Galatasaray'da sarı kart cezalısı Barış Alper Yılmaz, bu maçta görev yapamayacak.

Sarı-kırmızılı takımda ayrıca Icardi, Kerem, Boey ve Oliveira kart görmeleri durumunda ligin 32. haftasındaki Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

Galatasaray, Süper Lig'de sahasında oynadığı son 10 maçtan galibiyetle ayrıldı ve sahasındaki son 13 maçta yenilgi yaşamadı.

 

Kaynak: Haber Global TV

Okan Buruk Galatasaray galibiyet VavaCars Fatih Karagümrük