Okan Buruk'tan Icardi'nin sakatlığıyla ilgili açıklama

Okan Buruk Galatasaray Mauro Icardi
Okan Buruk'tan Icardi'nin sakatlığıyla ilgili açıklama

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Adana Demirspor maçının ardıdan açıklamalarda bulundu. Buruk, Icardi'nin sakatlığı hakkında da konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 5-1'lik Adana Demirspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Buruk, "Takım olarak maça golle başlamamız, erken attığımız gol, Metehan'ın güzel bir uzun topu, rakibimizin öne doğru çıktığını maçtan önce söylemiştim. Oyun içerisinde takım savunmasını önde kuran bir takım. Savunma arkası paslar önemli olacaktı. Metehan'ın çok güzel pasıyla golü bulduk. Genel olarak büyük başarı gördük bütün aksiyonlarında. İyi bir galibiyet. Maçın son yarım saatini çok kötü oynadığımızı çok kötü oynadığımızı düşünüyorum. Belli bir dakikada sonra kontağı kapattık. Pozisyon bulduk ama pozisyon da verdik. Geçişlere döndü. Kendi adıma bu kadar pozisyon vermemiz benim hoşuma gitmeyen şey. Rakibin ikinci yarıdaki ofansif hamleleri de buna yol açtı. Önemli, ihtiyacımızı olan bir galibiyet. Maçın geneline baktığımızda istediğimizi aldık. Milli araya moralli gidiyoruz. Bu ara bize iyi gelecek, transferlerimizi tamamlayacağız, sakatlar dönecek. Ondan sonra verimli bir lig bizi bekliyor. Transferlerimizi de tamamladığımızda çok güçlü bir Galatasaray kadrosu olacak" ifadelerini kullandı.

ICARDI'NİN SAKATLIĞI

Icardi'nin sakatlığı hakkında konuşan Buruk, ""Mauro Icardi ile konuştum. Çok kötü bir şey olmayabilir. İstanbul'a döndükten sonra MR'ı çekilecek. Çok büyük olduğunu sanmıyorum. Bir süre uzak kalacak ama onu doktor söyleyecek. Milli araya gelmesi bizim için avantaj" ifadelerini kullandı.

Buruk, şöyle devam etti:

"Sol bek için hızlıca takviye yapmak istiyoruz. Her bölgeyi güçlendirmek istiyoruz. Sol bekte eksiğiz, orada oyuncumuz yok. Dubois'in sözleşmesi feshedildi. Serbest oyuncu statüsüne düşmesi için dün onunla konuştuk. Bugün yapsak serbest statüsüne düşemiyordu bazı yerler için. Ona burada teşekkür etmek istiyorum. Bize hizmet etti. Çok önemli, düzgün bir karakter. Sol beke hızlıca bir takviye yapmak istiyoruz. Diğer mevkilerlele ilgili karar vereceğiz. Ayın 4'üne kadar tam kadromuzu oluşturmak istiyoruz."