Okan Buruk'tan Icardi-Real Madrid iddialarına yanıt

Galatasaray Okan Buruk Mauro Icardi
Okan Buruk'tan Icardi-Real Madrid iddialarına yanıt

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, ismi Real Madrid ile anılan sarı-kırmızılı takımın yıldız futbolcusu Mauro Icardi için, "Galatasaray'ı çok seviyor. Gerçek olup olmadığını bilmediğimiz haberleri aslında çok fazla değerlendirmiyorum. Icardi burada çok mutlu" değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Süper Lig’de 4-0 kazandıkları Alanyaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk'un açıklamalarından öne çıkan şu şekilde:

“Sevindirici yanlardan biri topa sahip olmamız. Maçın başından sonuna kadar birçok şeyi top bizdeyken ve rakipteyken doğru yaptık. Konsantrasyonumuz, dizilişimiz, rakibi karşılamamız, baskımız, top bizdeyken sahaya yayılışımız çok iyiydi. Top bizdeyken de çok iyi işler yaptık. Bu, istatistiklere de çok net bir şekilde yansıdı.

Ceza sahasında topla buluşma, gol beklentisi, attığımız dört golün dışında birçok pozisyonu da gole çevirebilirdik. Maça başlayan ve oyuna sonradan giren de aynı mantalite ile oynadı. Bu da bizim için çok önemli ve değerliydi. Maçı çok ciddi bitirdik. Skor aldığınız yerde bile aynı istek, ciddiyet ve konsantrasyonla birlikte maçı olumlu şekilde geçirdiğimizi düşünüyorum.

Güzel maç izlettik. Bize yakışan bir oyundu. Sonlandırmada zorluk yaşıyorduk. Bunu bugün bir nebze kırdık. Bu yüzden skor ve oyuncu performansı olarak mutluyum. Yeni oynayanlar vardı. Uzun zaman sonra oynayan birçok oyucumuz, kadroda olumlu mesaj verdi. Tek üzücü yanı Davinson’un ayağında ayrısı oldu. İnşallah önemli bir şeyi yoktur. Günün tek üzücü yanı böyle bir şeyle karşılaşmamız. Umarım önemli bir şey yoktur ve bir sonraki maça yetişir.

ICARDI - REAL MADRID İDDİALARI

Buruk, takımın yıldız golcüsü Mauro Icardi için çıkan Real Madrid haberleri için de gelen soruya şu cevabı verdi:

"Mauro Icardi, Galatasaray'ı çok seviyor. Galatasaray için hep fedakarlık yapıyor. Galatasaray ve Türkiye, Icardi'yi çok seviyor. Bir nesli Galatasaraylı yapma yolunda önemli işlere imza attı. Gerçek olup olmadığını bilmediğimiz haberleri aslında çok fazla değerlendirmiyorum. Ayrıca daha Kasım ayındayız. Icardi burada çok mutlu."

MANCHESTER UNITED MAÇI

“Bu maç sonuç ne olursa olsun diğer maç sonuçlarıyla alakalı. Hiçbir şey bitmiyor. Amacımız avantajı yakalamak. Bu avantajı yakalamak içinse kendi sahamızda kazanmamız gerekiyor. Kazanarak bitirirsek Avrupa’yı garantiliyoruz ve son maç için büyük bir avantaj oluyor. Kazanmadığımız takdirde yine her şeyin son maça kaldığını görüyoruz. Buradaki maç bizim için büyük bir fırsat.

İlk maçı Manchester United’a karşı deplasmanda kazandık. Psikolojik anlamda bu bizim için bir üstünlük. Bunu tekrar aynı şekilde ortaya koymak istiyoruz. Taraftarımızla beraber biz de heyecanlıyız. Uzun zamandır bu maçı bekliyorlar. Hedefimiz her zamanki gibi aynı oyunu oynamak, aynı istek ve arzuyu sahaya koymak. Maç ayırt etmiyoruz. Bayern Münih ve Alanya maçı bizim için fark etmiyor. Manchester United maçı da aynı şekilde olacak. Hedefimiz kazanmak.”

Kaynak: Haber Global TV