Okan Buruk'tan Icardi açıklaması

Galatasaray Transfer
Okan Buruk'tan Icardi açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk takımının Austria Wien ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından açıklamalarda bulundu. Buruk, Icardi ve Mertens hakkındaki transfer iddialarını değerlendirdi.

Avusturya kampındaki 2. hazırlık maçında Austria Wien'le karşılaşan Galatasaray sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Buruk, Sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi Mauro Icardi transferi hakkında, "Icardi'yle alakalı henüz bir imza yok. Ayın 20'sinde Şampiyonlar Ligi için liste veriliyor, daha sonrasında da düzenleyebiliyoruz. O zamana kadar bir şeyler netleşirse kadroya ekleme yapabiliriz" yorumlarında bulundu.

49 yaşındaki çalıştırıcı 'Mertens takımdan ayrılacak' iddiaları için, "Dries Mertens iddialarıyla ilgili de konuşan Buruk, "Mertens için bize ulaşan bir teklif yok. Biz de sosyal medyadan okuduk. Kulübe böyle bir şey geldi mi gelmedi mi bilmiyorum ama bana ulaşan bir şey yok" şeklinde cevap verdi.

Okan Buruk, Takımının maçtaki tek golünü kaydeden Barış Alper Yılmaz için ise "Barış'la ilgili korkularımız var bir şey olmasın diye. İyi oynuyor, yüzde yüzünü veriyor. Golü de attı bugün. Bütün oyuncularımız en iyisini yapmaya çalışıyor. Git gide bizim takım için daha çok önem kazanıyor. Performansını yükseltmesi bizim için çok önemli" ifadelerini kullandı.

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray transfer Galatasaray transfer haberleri Galatasaray transfer Okan Buruk Mauro Icardi Dries Mertens Galatasaray-Austria Wien maçı