Okan Buruk'tan Davinson Sanchez ve Abdülkerim açıklaması

Okan Buruk Galatasaray Manchester United
Okan Buruk'tan Davinson Sanchez ve Abdülkerim açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Manchester United maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynanacak Manchester United maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

 

50 yaşındaki teknik adam çok iyi bir takımla oynayacaklarının bilincinde olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Hedefimiz gruptan çıkmak. Manchester United ilk maça göre değişti, gelişti. Ligde son 6 maçın 5'ini kazandılar. Kadro olarak da daha iyi duruma geldiler. Biz de kendi oyunumuzu geliştirme anlamında son hafta iyi bir oyun oynadık.

Çok iyi bir takımla oynayacağız. Bundan öncesi maçlar kazanamadık ama bu kez taraftarımızın önünde iyi oyunla kazanmak istiyoruz. Sahaya çıkacak oyuncularımız ellerinden gelenin en iyisini yapacak. Bundan şüphemiz yok. Oyuncularımızın performansı yukarıya doğru gidiyor ve bu da beni sevindiriyor. Rekabet, Galatasaray'ı daha büyük başarılara taşıyacak."

DAVINSON VE ABDÜLKERİM AÇIKLAMASI

Okan Buruk, Sarı-kırmızılılarda sakatlığı bulunan isimlerden Davinson Sanchez ve Abdülkerim Bardakcı'nın durumu hakkında da açıklamada bulundu. Buruk, Sanchez'in Manchester United ile yapacakları maçta olmayacağını söyleyerek, "Davinson Sanchez'in iğneyle oynama durumu yok. 2-3 hafta içerisinde takıma dönmesini bekliyoruz.

Abdülkerim Bardakcı'yı idmanda son kez göreceğiz ve durumuna karar vereceğiz" ifadelerini kullandı.

"ÖNEMLİ OLAN GALATASARAY'IN BAŞARISI"

Bir basın mensubunun Fernando Muslera'nın sözleşmesinin sezon sonunda biteceğini söylemesi üzerine Okan Buruk gülerek kendisinin sözleşmesinin sezon sonunda sona ereceğini hatırlatarak, "Efsaneler için sözleşmeler önemli değil, önemli olan Galatasaray’ın başarısı" değerlendirmesinde bulundu.

"TRANSFERLERDEN ÇOK MEMNUNUZ"

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü, sezon başında yaptıkları transferlerden memnun olduklarını dile getirdi.

Alanyaspor ile yapılan Süper Lig maçında Tanguy Ndombele'nin iyi performans gösterdiğini anlatan Buruk, şunları kaydetti:

"Her maçın farklı hikayesi var. Oyuncularımızı maç maç değerlendiriyoruz. Ana hedefimiz tüm oyuncuları hazır hale getirmek. Son maç bizim için oyun ve skor olarak iyi geçti. Önemli işler yaptık. Ancak şimdi çok farklı bir maça çıkıyoruz. Bu maçın hikayesi daha farklı olacak.

Oyuncularımız takıma destek olmak için hepsi yüzde 100'ünü veriyor. Beni en çok mutlu eden bu. Kim oynarsa oynasın elinden gelenin fazlasını yapıyor. Oyuncularımız da iyi hale geldi. Transferlerimizden çok memnunuz. İyi bir kadromuz vardı. Oynadığımız futbol ve aldığımız sonuçlardan takımımızın ne kadar kaliteli futbolculara sahip olduğu net bir şekilde belli."

Kaynak: Haber Global TV