Okan Buruk: "Oyunun başından sonuna kadar üstün olan taraftık"

Galatasaray
Okan Buruk: "Oyunun başından sonuna kadar üstün olan taraftık"

Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile 0-0 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktörü Okan Buruk, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, maçın başından sonuna üstün olan tarafın kendileri olduğunu belirterek, "Böyle bir deplasmanda yapabileceğimizin en iyisini yaptık." dedi.

Galatasaray, Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldı.

Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"BAŞTAN SONA ÜSTÜN OLAN TARAFTIK"

"Oyunun başından sonuna kadar üstün olan taraftık. En net pozisyonları yakalayan taraftık. Kaçırdığımız 2 puan için üzgünüz. Çok üstün olduğumuz bir maçtı. Trabzonspor gibi bir deplasmanda yapabileceğimizin en iyisini yaptık. Yalnızca topu içeri sokmadık. Bu kadar yüksek nemde oyuncularıma gösterdikleri performans için teşekkür ediyorum.

Trabzonspor kalecisi Muhammet Taha'nın da hakkını vermek gerekiyor. Uğurcan oynamadı diye seviniyorsunuz ama belki Uğurcan'ın yiyeceği golleri kurtardı. Bu pozisyonları önümüzdeki maçlarda gol atacağız inşallah.

Yeni kendini bulmaya çalışan takımız. Çalışmaya devam edeceğiz. Farklı bir galibiyet lazım, o galibiyet takımı kendine getirecek."

"EN AZ 3 TRANSFER İÇİN BÜYÜK ÇABA VAR"

"Avrupa için son günler transferde. Gidecek oyunculara takım bulmak önemli. Sonrasında 8 Eylül'e kadar vakit var. Kadromuzu güçlü hale getirmek istiyoruz. En az 3 transfer için büyük çaba veriyoruz.

Sürekli oyuncu izliyoruz. Transfer dönemi bittikten sonra ben de rahatlayacağım. Daha iyi takıma odaklanacağım. Takviye istiyoruz, ne kadar güçlü olursak o kadar iyi. Taraftarın beklentisine hizmet etmek istiyoruz."

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Okan Buruk Trabzonspor Galatasaray maçı