Okan Buruk o ilkin de peşinde

Galatasaray Okan Buruk
Okan Buruk o ilkin de peşinde

Galatasaray'la en uzun süreli galibiyet rekorunu kıran başarılı teknik adam Okan Buruk, camiada daha önce yaşanmayan bir rekoru daha ele geçirmenin peşinde.

Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde 23. şampiyonluğa uzanırsa, başarılı teknik adam bir ilke daha imza atmış olacak.

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, bu sezon 14 maçlık bir galibiyet serisine imza atarak, Süper Lig rekorunu ezeli rakiplerinden bir olan Beşiktaş'ın elinden aldı. Ligdeki en uzun galibiyet serisi artık sarı kırmızılı ekibin elinde.

Ajansspor'da yer alan habere göre, Okan Buruk, Galatasaray'ı sezon sonunda şampiyon yaparsa, Süper Lig'de daha önce bir takımı şampiyon yaptıktan sonra bunu başaran ilk teknik direktör olacak.

2019-2020 sezonunda Başakşehir ile Süper Lig'de şampiyonluk yaşayan Okan Buruk, Galatasaray'ı da şampiyon yaparsa bir ilke daha adını yazdıracak. Çünkü Buruk'tan önce ligde başka takımı şampiyon yaptıktan sonra Galatasaray ile mutlu son gören bir hoca yok.

FATİH TERİM'İN TÜM ŞAMPİYONLUKLARI GALATASARAY'DA

Bugüne kadar elde edilen 22 şampiyonluğun 8'inde Fatih Terim'in imzası var. Kulüb en çok şampiyonluğu kazandıran "İmparator" lakaplı teknik adam, ligde Cimbom dışında bu başarıyı başka bir takımla yaşamadı. Terim, teknik adamlık kariyerinde Galatasaray'dan Ankaragücü ve Göztepe'yi çalıştırmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Okan Buruk spor haberleri