Okan Buruk: "İki kulvarda da veda etmek üzücü"

Haberglobal.com.tr
Okan Buruk Galatasaray
Okan Buruk: "İki kulvarda da veda etmek üzücü"

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde sahasında Fatih Karagümrük'e 2-0 mağlup olarak organizasyona veda eden Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, "Rakibimiz bugün çok iyi oynadı. Bizden daha kaliteli işler yaptılar. İki kulvarda da kupaya veda etmek üzücü" değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında evinde Fatih Karagümrük'e 2-0 yenilerek turnuvadan elendi.

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk, zorlu bir fikstürden geçtiklerini belirterek, "İki kulvarda da veda etmek üzücü. Zorlu bir fikstür, üst üste maç sayımız fazla. Rakibimiz bugün çok iyi oynadı, Karagümrük'ün hakkını vermek gerekiyor. Bizden daha kaliteli işler yaptılar. İkinci yarı daha çok üretmeye başladık, beraberliği de yakalayabilirdik ama bir türlü 1-1'i bulamadık. 2-0 olduktan sonra da maç bitti" şeklinde konuştu.

DERBİ MESAJI: "PUAN DURUMUNA BAKIP FARKLI DEĞERLENDİRMEMEK GEREKİYOR"

Pazar günü Beşiktaş'la oynayacakları derbiyi de değerlendiren Buruk, "Galatasaray takımı, oyuncuları kendine yakışır şekilde 3 gün sonraki derbide mücadele edecekler. Ligdeki istikrarımızı devam ettirmemiz gerekiyor. Beşiktaş iyi bir durumda. Hedefimiz kazanmak. Kendi kalitemiz ve isteğimizi ortaya koymalıyız. Derbi maçta herkes favori. Puan durumuna bakıp farklı değerlendirmemek gerekiyor. Zor bir maç oynayacağız. Kafa olarak hazır olacağız" ifadelerini kullandı.