Okan Buruk: "Galatasaray'a karşı bir savaş başladı!"

Galatasaray
Okan Buruk: "Galatasaray'a karşı bir savaş başladı!"

Süper Lig'in 11. haftasında 2-0 öne geçtiği maçta Alanyaspor'la 2-2 berabere kalan Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Galatasaray'a karşı bir savaş başladı. Sadece hakemlerle değil, dışarıdan da. Bunu net şekilde görüyoruz." ifadelerini kullandı.

Galatasaray, Süper Lig'in 11. haftasında Alanyaspor'u konuk etti.

Sarı-kırmızılılar 2-0 öne geçtiği maçta 90+1. dakikada yediği golle sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Zorlu mücadelenin ardından konuşan Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, "Güzel giden bir oyundu. Türkiye'deki hakemlerin ana rolü, güzel giden şeyleri bozmak. Bu hafta böyle bir savaşın olacağını biliyorduk, bu savaşta 2 puanımızı kaybettik. Galatasaray'a karşı bir savaş başladı. Bunu net şekilde görüyoruz. Sadece hakemlerle değil, dışarıdan da. Savaşacağız. Biz bu savaşın içinde varız, biz de buna gerekeni yaparız, büyük Galatasaray taraftarı da yapacaktır. Bu iş sadece burada kalacak bir iş değil. Taraftarımız da gerekeni yapar" ifadelerini kullandı.

"Maçı üzücü şekilde bitirdik" diyen Buruk, "10 kişiyken bile net pozisyonlara girdik, bunları değerlendiremedik. Oyuncularıma olan tek kızgınlığım, son dakikadaki korner atışında, ceza sahası içine çok gittik." diye konuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Okan Buruk