Okan Buruk: "Doğru oyunu ortaya koyarsak, şampiyon biz olacağız"

Galatasaray Okan Buruk
Okan Buruk: "Doğru oyunu ortaya koyarsak, şampiyon biz olacağız"

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, 3-3 berabere kaldıkları Fatih Karagümrük karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, "Şu an 7 puan öndeyiz. Fenerbahçe kazanırsa 4 puanlık fark olacak. Doğru oyunu ortaya koyarsak, şampiyon biz olacağız." ifadelerini kullandı.

Galatasaray, Süper Lig'in 31. haftasında sahasında oynadığı maçta Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kaldı.

Mücadele sonrasında sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Maça iyi başladıklarını söyleyen Okan Buruk, "Üstün oynadık ve domine ettik. Öyle de bitirdik maçı aslında. Rakibin herhangi bir organizasyonu olmadan 3 gol yedik. Buna üzülüyoruz ama oyunun bütününde topa sahip olma, rakip ceza sahasında buluşma gibi konularda iyiydik. 4. golü de bulma şansımız vardı. Kaçırdığımız penaltı ve pozisyonlar vardı. Ceza sahası çevresinde biraz daha etkili olsaydık maçı kazanabilirdik. Şu an 7 puan öndeyiz. Fenerbahçe kazanırsa 4 puanlık fark olacak. Doğru oyunu ortaya koyarsak, şampiyon biz olacağız." dedi.

BEŞİKTAŞ DERBİSİ SÖZLERİ

Gelecek hafta deplasmanda oynayacakları Beşiktaş derbisini değerlendiren genç teknik adam, "Her maç zordur. Beşiktaş'a karşı, kendi sahasında oynamak da kolay değil. Derbilerin favorisi olmaz. Beşiktaş'ın son haftalarda yükselişi var. Puan olarak onların da bizim de hedeflerimiz var. İki tane oynayan, hücum eden iki takımdan güzel bir karşılaşma bekliyorum." ifadelerini kullandı.

ICARDİ, DERBİYE HAZIR MI?

Mauro Icardi'yi yeniden sakatlanma ihtimalini düşünerek bugün 11'e almadığını belirten Buruk, "Icardi'yi kullanırsak tekrar sakatlığı olur mu diye düşüncemiz vardı. Bugün onu kullanıp kullanmama konusunda kararsızdık. Rakibin de oyunu nedeniyle sahaya koymakta sorun hissetmedik. Beşiktaş maçında daha iyi şekilde takımımızla birlikte olacaktır." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Okan Buruk Galatasaray Fatih Karagümrük maçı