Okan Buruk: Ben ve oyuncularım maça hazırız

UEFA Şampiyonlar Ligi Okan Buruk Galatasaray
Okan Buruk: Ben ve oyuncularım maça hazırız
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kopenhag maçı öncesinde düzenlediği basın toplantısında, "En önemli şey sabırlı olmak. Bazen skor erken geliyor bazen geç geliyor. 90 dakikayı yaymamız gerekiyor. Amacımız her maçta olduğu gibi kazanmak. Ben ve oyuncularım hazırız" ifadelerini kullandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın sahasında Danimarka temsilcisi Kopenhag'ı konuk edecek olan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Buruk, Şampiyonlar Ligi'nde oynama hayallerini gerçeğe dönüştürdükleri için çok mutlu olduklarını belirterek, "Bu maçı, geçen seneden hayal etmeye başlamıştık. Geçen sene şampiyon olup, bu sene Şampiyonlar Ligi'nde oynama hayalimiz vardı. Galatasaray'ın tekrar Şampiyonlar Ligi'nde olması, çok değerli.

Galatasaray'ın geçmişte gösterdiği başarıları tekrarlaması için yarın çok önemli bir maça çıkıyoruz. En önemli şey sabırlı olmak. Bazen skor erken geliyor bazen geç geliyor. 90 dakikayı yaymamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

"ZAHA OYNAYABİLECEK DURUMDA"

Okan Buruk, sarı-kırmızılı takımın en önemli oyuncularından Wilfried Zaha hakkında ise, "Zaha'yı yarınki maç için kadroya alacağız, oynayabilecek duruma geldi. Maç eksiği var ama oynayabilecek durumda. Tüm antrenmanlarda %100'ünü verdi.

Karşımızda çok iyi bir takım var. Genç, koşan, mücadele eden bir takım. Son 2 senenin şampiyonu kendi liginde. İyi bir takıma karşı oynayacağız. Amacımız her maçta olduğu gibi kazanmak. Ben ve oyuncularım hazırız" değerlendirmesinde bulundu.

"NELSSON'DAN BİLGİ ALDIK"

49 yaşındaki teknik direktör, Danimarkalı futbolcu Victor Nelsson'dan rakip takım hakkında bilgi aldıklarını belirterek şunları söyledi:

"Şampiyonlar Ligi'nde oynama hayalini geçen seneden beri taşıyoruz. Ülke puanını konuşuyoruz, bu sene müthiş bir katkı sağlandı. Biz de buraya gelerek katkı sağladık. 3 Türk takımı gruplara kaldı ve hedef gruplardan çıkmak.

Tabii ki. Nelsson, rakibi en iyi tanıyanlardan biri. Ondan duyduklarımız önemliydi. Nelsson'un da bize verdiği bilgilerle, inşallah yarın kazanırız."

ANGELINO: DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ

Galatasaray'ın İspanyol sol beki Angelino ise Devler Ligi'nde başarılı olmayı hedefledikleri belirterek şu açıklamalarda bulundu:

"Her şeye karşı mücadele etmemiz gerekiyor. Avrupa'nın en iyileriyle oynamayı dört gözle bekliyoruz. Tekrar Şampiyonlar Ligi'nde olduğumuz için mutluyuz.

İlk geldiğim günden beri çok iyi karşılandım. Birbirimize alışıyoruz. Burada olduğum için çok mutluyum. Arkada dörtlü oynamayı çok seviyorum ama son yıllarda üçlü savunma ile oynadım.
Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak bizim için çok önemli. Aklımızda da bir plan var."

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi Okan Buruk Galatasaray Kopenhag maçı Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk