Feyenoord'a transfer olan Oğuzhan Özyakup Beşiktaşlı taraftarlara veda etti

Beşiktaş
Feyenoord'a transfer olan Oğuzhan Özyakup Beşiktaşlı taraftarlara veda etti

Beşiktaş'ın sezon sonuna kadar Hollanda'nın Feyenoord ekibine kiraladığı Oğuzhan Özyakup, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla siyah-beyazlı camiaya veda etti.

Beşiktaş Kulübü, 27 yaşındaki futbolcusu Oğuzhan Özyakup'un sezon sonuna kadar Hollanda'nın Feyenoord ekibine kiralandığını duyurdu.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcularımızdan Oğuzhan Özyakup, 2019-2020 sezonu sonuna kadar Feyenoord'a kiralanmıştır." denildi.

OĞUZHAN ÖZYAKUP'TAN VEDA MESAJI

Oğuzhan Özyakup, transferinin ardından resmi Instagram hesabından yayınladığı mesajında, "19 yaşımda Beşiktaş Ailesi'ne katıldım. Beşiktaş'ta, Beşiktaş ile büyüdüm. Yaklaşık 8 senedir hep gurur ve mutlulukla giydim siyah beyaz formamı. Her futbolcuya nasip olmayacak mutluluklar yaşadım, kupalar kaldırdım. Futbolla ilgili en güzel ve en özel anılarımın hemen hepsini Beşiktaş'ta yaşadım. Son dönemde maalesef bir o kadar da üzüldüm. Çok konuşmadım, çok paylaşmadım bazı şeyleri. Para ile ilgili sorun çıkarttığıma dair haberler yapıldı. Haklı oldukları için değil, kulübümle ilgili "içeride alacağım var" diye açıklama yapmak bana yanlış geldiği için mecbur kalıncaya kadar açıklama yapmak istemedim. Ailem ve aile hayatım hep aynı düzende devam etmesine rağmen, maksatlı ve olmadığım biri gibi gösterildiğim haberlere uyandım. Belki daha iyi yönetebilirdim, belki daha çok konuşmam gerekiyordu. Tek mücadelemin sadece kendimle, kendimi geliştirmek için olmasını istedim ama aynı anda farklı konularla mücadele ederken buldum kendimi. İnanıyorum ki bu ara her konuda çok iyi gelecek. Uzun ilişkiler zordur. Her uzun ilişkide de inişler çıkışlar, iyi günler kötü günler olur. Bu bir veda değil. Daha uzun ömürlü bir ilişki için sadece bir ara... Her şey için teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.

2012 yazında Beşiktaş'a transfer olan Oğuzhan Özyakup, siyah-beyazlılarda geçirdiği 7,5 sezonda 268 maça çıktı ve 88 gole doğrudan katkı (31 gol, 57 asist) sağladı.

Oğuzhan Özyakup Beşiktaş Feyenoord Oğuzhan Özyakup Feyenoord Beşiktaş transfer