Norveç’i bırak takıma bak

Fenerbahçe
Norveç’i bırak takıma bak

Başkan Ali Koç maç öncesinde takım aleyhine yapılan sosyal medya paylaşımlarının Norveç kaynaklı olduğunu söyledi. Fenerbahçe’nin gündemi bunlar mı? Takım sahada uyuyor, saha dışında ise uyutulmaya çalışılıyor.

Fenerbahçe sahada uyuyor, saha dışında ise uyutulmaya çalışılıyor ama artık kimse bunları yemiyor. Bir takım düşünün 3.5 sezonda tam 29 maça teknik direktörsüz çıkmış. Neredeyse bir sezon yapar.

Fenerbahçe sahada sahipsiz, komutansız kalmış. Camia umudunu kaybetmiş. Böyle olunca da vasata alıştırılan, mağlubiyetleri sıradanlaştıran bir takıma dönüşmüş. Asıl tehlike ve kayıp bu.

Başkan Ali Koç maç öncesinde basın tribününe gelerek gazeteciler gününü kutladı. Sağ olsun, unutmamış. Ama gündemi kendisini istifaya davet eden Twitter paylaşımlarıydı. Açılan tagların yarıya yakını Norveç’tenmiş ona değindi.

Fenerbahçe’nin gündemi bunlar mı? Bu takımın hocası yok, zirvenin 17 puan gerisinde kalmış, şampiyonluk başka bahara ertelenmiş Sayın Ali Koç. Bunları konuşalım, takımın halini konuşalım. Suni gündemlerin sahada oynanan oyuna, ortadaki karamsar tabloya faydası var mı? Bu mu sizin anlayamadığımız vizyonunuz!

Norveç’i bırak takıma bak - Resim : 1
Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş, attığı golün sevincini yaşayan Adana Demirsporlu futbolcu Belhanda ile tartışma yaşadı. Fotoğraf: AA

Bu mu hayal edilen Fenerbahçe! Norveç’i bilmem ama Kadıköy’den Şükrü Saracoğlu Stadyumu basın tribününden bakınca tanınmaz halde bir Fenerbahçe görüyoruz biz. Adana Demirspor taş gibi takım. Ne yaptığını biliyor, tıkır tıkır oynuyor. Fenerbahçe ise bunun tam tersi. Kumdan kale gibi, üflesen dağılıyor. İrfan Can’ın direkten dönen şutunun ardından Valencia’nın kaçırdığı pozisyon dışında 90 dakikada pozisyonu yok. Valencia ile gelen bir penaltı golü o kadar.

37 yaşındaki Gökhan İnler tek başına Fenerbahçe orta sahasına ders verdi, attığı golle de Fenerbahçe’nin gardını düşürdü. İkinci yarının hemen başında yenen golü Süper Lig’e yeni çıkan bir takım bile yemez. Uyuyor Fenerbahçe… Takım ruhu kalmamış, futbolcular ne yaptığının farkında değil. Topu ileriye taşıyan yok, ileri gelse ne yapacağını bilen yok. Bireysel yeteneklere kalmış tamamen. Yeteneği olan da ortada yok. İrfan Can’ı, Pelkas’ı, Sosa’yı ara ki bulasın!

İkinci yarının başında yenen golden sonra koca bir 45 dakika, uzatmayı da sayalım 50 dakika bir pozisyona giremez mi bir takım. Adana Demirspor güle oynaya maçı kazandı. Maçtan sonra kaleci Muriç’i dinliyorum kendi açımdan çok rahat bir maç geçirdim diyor. İşte maçın özeti bu. Rakip takım kalecisi rahat bir maç geçirdiyse Kadıköy’de konuşacak da bir şey kalmıyor.

Kaynak: Web Özel

Fenerbahçe Adana Demirspor Fenerbahçe maçları sercan hamzaoğlu