Nihat Özdemir 'Mehmet Büyükekşi ile Galatasaray için kavga etti' iddiasına cevap verdi

TFF Fenerbahçe Galatasaray
Nihat Özdemir 'Mehmet Büyükekşi ile Galatasaray için kavga etti' iddiasına cevap verdi
FOTOĞRAF: DepoPhotos

TFF'nin eski başkanlarından Nihat Özdemir, Mehmet Büyükekşi ile Galatasaray için kavga ettiği iddialarını yalanlayarak aralarında herhangi bir tartışma olmadığını söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun eski başkanlarından Nihat Özdemir, mevcut başkan Mehmet Büyükekşi ile aralarında geçtiği iddia edilen konuşmalar için açıklamalarda bulundu.

Özdemir, kendisi hakkındaki; "TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi fanatik Galatasaraylıdır. Başkan olduğum dönemde Galatasaray için benimle kavga ediyordu" şeklinde açıklama yaptığı iddialarına cevap verdi.

"BÜYÜKEKŞİ ÇOK YAKIN DOSTUM"

Nihat Özdemir, Büyükekşi ile aralarında herhangi bir kavga olmadığını belirterek, "Sayın Mehmet Büyükekşi çok iyi bir dostumdur. Zaman zaman kendisiyle futbol üzerine sohbet ediyoruz. Ancak iddia edildiği gibi bir kavga ya da tartışma asla yaşanmadı. Bu tür söylentilere yanıt vermek dahi doğru değil ama çok değerli Fenerbahçe Kulübü'nün değerli yöneticilerinin açıklamasını öğrenince, bu bilgilendirmeyi yapma ihtiyacı hissettim" ifadelerini kullandı.

SELAHATTİN BAKİ'NİN AÇIKLAMALARI

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, Çaykur Rizespor ile Süper Lig'de oynadıkları maçın ardından, "Fenerbahçe Spor Kulübü olarak çok önem verdiğimiz bir konu var. Hafta içi bir medya mensubu, eski TFF başkanı Nihat Özdemir, Mehmet Büyükekşi ile ilgili bir iddia ortaya attı. Bunlar teyide muhtaç iddialar. Ancak şu ana kadar kimseden bir yalanlama gelemedi. Soruyoruz, sayın Büyükekşi bununla ilgili bir açıklama yapacak mı?" yorumunda bulunmuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Nihat Özdemir Selahattin Baki Mehmet Büyükekşi Türkiye Futbol Federasyonu