Nihat Kahveci'den Galatasaraylı taraftara Fenerbahçe örneği üzerinden tavsiye: "Mükemmeliyetçiliklerini anlıyorum ama..."

UEFA Avrupa Ligi Galatasaray Fenerbahçe

Galatasaray'ın kendi evinde 4-3 kazandığı ancak zorlandığı Elfsborg mücadelesini değerlendiren Nihat Kahveci, Fenerbahçe örneği üzerinden Galatasaraylı taraftarlara tavsiye verdi. Kahveci, "İşin diğer tarafında da bir Fenerbahçe oyunu izliyoruz, bu kadar da çok eleştirisel bakmasınlar" dedi.

UEFA Avrupa Ligi 3. hafta mücadelesinde İsveç ekibi IF Elfsborg'u 4-3 mağlup eden Galatasaray'da galibiyete rağmen oynanan oyun ve alınan skor taraftarlar arasında eleştiri konusu oldu. Daha kolay ve net bir skor alınabileceği yönünde birtakım eleştirilerde bulunan Galatasaraylı taraftarlara Kontraspor Yorumcusu Nihat Kahveci'den tavsiye geldi.

Kontraspor YouTube kanalında konuşan Kahveci, işin diğer tarafına bakılması gerektiğini ifade ederek, "Galatasaray taraftarlarının da mükemmeliyetçiliklerini anlıyorum ama işin diğer tarafında da bir Fenerbahçe oyunu izliyoruz, bu kadar da çok eleştirisel bakmasınlar" değerlendirmesinde bulundu.