Nihat Kahveci tepki gösterdi: Bir de itiraz ediyor

Beşiktaş Nihat Kahveci Antalyaspor
Nihat Kahveci tepki gösterdi: Bir de itiraz ediyor
Fotoğraf: Depo Photos

Futbol yorumcusu Nihat Kahveci, Antalyasporlu Güray Vural'ın Rafa Silva'ya yaptığı hareketi değerlendirdi. Vural'a kızan Kahveci "Bir de itiraz ediyor" dedi ve pozisyonun VAR'a gitmeden kırmızı kartla sonuçlanması gerektiğini söyledi.

Kontraspor YouTube kanalında yayınlanan programda spor yorumcusu Nihat Kahveci, Beşiktaş'ın Antalyaspor'u 4-2 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendirdi.

Kahveci, özellikle Rafa Silva transferi hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Portekizli oyuncunun performansına övgüler yağdıran Kahveci, "Ona sahip olmak büyük bir lüks. Günümüzde 10 numara profilinde oyuncu yok gibi. Galatasaray ve Fenerbahçeliler 'Rafa keşke bizde olsaydı' der. Bu kadar iyi performans sergileyeceğini beklemiyordum" şeklinde konuştu.

Güray Vural'ın Rafa Silva'ya yaptığı müdahale sonrası kırmızı kart görmesiyle ilgili de konuşan Kahveci, "Rafa Silva'nın ayağı kırılıyordu. Güray Vural iyi futbolcusun ama kayarken yüz halin, sinirin Rafa'yı sakatlayabilirdin. Bu durum senin de başına gelebilir. Kötü niyetliydin. Bu kırmızı kartı bile VAR'da izleyip vermenizi anlamıyorum. Doğrudan çıkarın şu kartı. Güray bir de itiraz ediyor" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 2024-25 sezonu için de öngörülerde bulunan Kahveci, "Geçen sezonki puan farkının olmayacağını iddia ediyorum. Çünkü Beşiktaş öyle bir şeye izin vermeyeceğiz diyor. Galatasaray galibiyetinin moraliyle de çok iyi devam ediyor. Takımın iyi olunca Beşiktaş taraftarı da bambaşka bir atmosfer yarattı" şeklinde konuştu.