Nigel Hayes-Davis: "Kendimle gurur duyuyorum, mutluyum"

HABER MERKEZİ
Fenerbahçe Beko Euroleague
Nigel Hayes-Davis: "Kendimle gurur duyuyorum, mutluyum"

ALBA Berlin karşısında 50 sayı kaydederek EuroLeague'de bir maçta en fazla sayı atan oyuncu ünvanını elde eden Fenerbahçe Beko'nun yıldız ismi Nigel Hayes-Davis, "Kendimle çok gurur duyuyorum. Çünkü çok çalışıyorum. Umarım kısa sürede kimse bu rekoru kırmaz." dedi.

Fenerbahçe BekoEuroLeague'in 32. haftasında konuk ettiği Almanya'nın ALBA Berlin takımını 103-68 mağlup etti.

Karşılaşmada kaydettiği 50 sayıyla EuroLeague tarihinin en skorer ismi olan Fenerbahçe Beko'nun yıldız ismi Nigel Hayes-Davis, zorlu mücadelenin ardından Fenerbahçe TV'ye verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

“Kendimle çok gurur duyuyorum. Çünkü çok çalışıyorum. Bana güvenenler var. Bu yüzden dolayı da çok mutluyum. Dün akşam bir maçta 44 sayı atılmıştı. Takım arkadaşlarıma da söylemiştim. En az o kadar sayı atacağımı ifade etmiştim. Koç bana inandı. Bunun için çok mutluyum. Taraftar inanılmaz destek verdi. Hatta sonunda sayıları attırayım diye Koç’a baskı yaptılar. Koç da tekrar beni oyuna aldı. Bundan dolayı da çok mutluyum. Bu rekoru kırmak çok zor. En zor liglerden birinde 50 sayı atmak. Umarım kısa sürede kimse bu rekoru kırmaz."