Netflix'in Anelka belgeselindeki Fenerbahçe gerçeği ortaya çıktı

Netflix'in Anelka belgeselindeki Fenerbahçe gerçeği ortaya çıktı

Fransız yıldız Nicolas Anelka, hakkında çekilen 'Misunderstood' isimli belgeselde Fenerbahçe'de oynadığı döneme sadece 45 saniye yer verilmesi hakkında açıklama yayınladı.

Fransa futbolunun yetiştirdiği en önemli yıldızlardan biri olan Nicolas Anelka’nın hayatının anlatıldığı ‘Misunderstood’ isimli belgesel, Netflix’te yayınlandı. Kısa sürede büyük beğeni kazanan 94 dakikalık belgeselde, Anelka’nın Fenerbahçe kariyerin 45 saniye yer verilmesi tartışma yarattı.

Konu hakkında sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Nicolas Anelka, Fenerbahçe kariyerine çok kısa süre yer verilmesine neden olarak, "Belgeselimde Fenerbahçe ile ilgili kısımlar Netflix tarafından kesilmiştir. Kendilerinden kulübe, taraftarlarımıza ve camiaya olan sevgime saygı duymalarını rica etmeme rağmen filmin süresi sebebiyle seçim yapmak zorunda kaldıklarını öğrendim. 1 saat 30 dakika olarak belirlenen filmin süreci Fenerbahçe kısmı ile birlikte, PSG 2001, Bolton, Juventus, Shanghai, Mumbai gibi kısımlar da kesilmiştir. Endişeniz olmasın ki, şu anda Fenerbahçe hikayesini daha uzun versiyonu ile izleyebileceğiniz uzun bir versiyon için çözüm bulmaya çalışıyoruz. Fenerbahçe kulübü ve taraftarı benim için çok kıymetlidir ve hayatım boyunca Türkiye'de geçirdiğim harika zamanları unutmayacağım. Yeniden Hakan Bilal ve Volkan Ballı'ya özel teşekkürlerini de iletmek isterim." ifadelerini kullandı.

 

Netflix'in Anelka belgeselindeki Fenerbahçe gerçeği ortaya çıktı - Resim : 1

FENERBAHÇE KARİYERİNE 45 SANİYE YER VERİLMİŞTİ

Anelka'nın belgeselde 45 saniye süren Fenerbahçe kariyerinde uçaktan inişi, taraftarların havalimanında yıldız futbolcuyu karşılaması, dönemin Fenerbahçe Sportif Direktörü Volkan Ballı'nın birkaç cümlesi yer aldı. Anelka'nın Fenerbahçe formalı birkaç fotoğrafının da yer aldığı bölümde, Fransız yıldızın “Fenerbahçe'de sürekli olan tutku ve baskı bana Real Madrid'i hatırlattı” şeklindeki sözleri kullanıldı.

 

fenerbahçe Nicolas Anelka Netflix