Necati Ateş: "Ölüm tehditleri alıyorum"

Fenerbahçe Spor haberleri
Necati Ateş: "Ölüm tehditleri alıyorum"

Fenerbahçe'nin Gaziantep FK ile deplasmanda oynadığı maçın ardından Gaziantep FK'li Ertuğrul Ersoy için yaptığı yorumla Fenerbahçeli taraftarların tepkisini çeken Trt Spor yorumcusu Necati Ateş, ölüm tehditleri aldığını söyledi.

Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe, Gaziantep FK'yi deplasmanda 2-1 mağlup etmiş, maçı yorumlayan TRT Spor yorumcusu Necati Ateş ise, "Ertuğrul, bugün Fenerbahçe kazansın diye çok çalıştı. Beğendiğim bir oyuncu ama maalesef her golde o var" ifadelerini kullanmıştı.

Sözleriyle Fenerbahçe camiasının büyük tepkisini çeken Ateş, kendisi hakkında TRT’ye yazı gönderildiğini ve aradan geçen zamanda ölüm tehditleri aldığını söyledi.

“BU BİR İRONİDİR”

TRT Spor’a konuşan Necati Ateş, “Bir ironidir, aramızda bunu çok yaparız. Mesela Nihat golleri kaçırmıştır, Nihat senin kaçırdığın goller yüzünden maçı kaybettik… Kemal bir topa dokunamadı, kırmızı kart gördü veya ben kötü bir performans sergiledim aramızda bunları konuşuruz, ironisini yaparız” diyerek sözlerine başladı.

“BU HAFTA ÇOK SIKINTILI GEÇTİ”

Açıklamasına devam eden Ateş, “Bu kelimenin bu kadar içinden kılçıklanarak alınıp, bu kadar büyütülmesi beni üzdü. Yayının devamında da ne anlamda yaptığımı da söylemiştim. Maalesef bu bir haftayı sıkıntılı geçirdim ama kendi açımdan değil” ifadelerini kullandı.

“EVLATLARIMA KADAR ÖLÜM TEHDİTLERİ ALIYORUM”

Kendisi ve ailesi için ölüm tehditleri aldığını söyleyen Ateş, “Ben bunlara alışığım. Evladıma kadar gelen ölüm tehditleri… Küfrün zaten haddi hesabı yok. Ama aile ve evladına yapıldığı zaman olay çok başka seviyelere çıkıyor” şeklinde konuştu.

Kaynak: Diğer

Necati Ateş fenerbahçe Galatasaray Gaziantep FK Fenerbahçe maçı Ertuğrul Ersoy