NBA'den Türkiye'ye geliyor! Fenerbahçe Beko dünya yıldızını gözüne kestirdi!

Fenerbahçe Beko transfer haberleri Euroleague NBA
NBA'den Türkiye'ye geliyor! Fenerbahçe Beko dünya yıldızını gözüne kestirdi!

Fenerbahçe Beko yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Lig öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam eden Fenerbahçe Beko, Carsen Edwards ile transfer görüşmelerinde son düzlüğe girmş durumda. İşte ayrıntılar...

EuroLeague’deki temsilcilerimizden birisi olan ve ligin de iddialı takımları arasında yer alan Fenerbahçe Beko, yeni sezon hazırlıklarına koç Dimitris Itoudis’in önderliğinde hız kesmeden devam ediyor. 2022-23 sezonunda iddialı bir giriş yapma isteğinde olan Fenerbahçe Beko’nun şutör özelliklere sahip bir oyuncuyu kadrosuna katma isteği ve bunun için de .eşitli çalışmalar yaptığı artık herkes tarafından biliniyor.

FENERBAHÇE BEKO'DA CARSEN EDWARDS TRANSFERİ!

Şu ana kadar kadrosunu Scottie Wilbekin, Johnathan Motley gibi isimlerle güçlendiren Fenerbahçe, gelen son dakika transfer haberlerine göre şutör transferi için gözünü ABD’ye dikmiş durumda.

İlk olarak Milliyet gazetesinden Ümit Avcı’nın duyurduğu, Eurohoops kaynaklarının da doğruladığı habere göre sarı-lacivertliler, daha önce NBA’de Boston Celtics ve Detroit Pistons forması giyen guard Carsen Edwards ile görüşmelerde son aşamaya geldi.

24 yaşındaki ABD’li oyuncu, skorer becerileri ve şutör özellikleriyle biliniyor. 2019 NBA Draftı’nın 33. sırasında seçilen Edwards, NBA’de 3 sezonda 72 maçta görev aldı ve ortalama 3.7 sayı ile oynadı. 180 cm boyundaki oyuncu, fiziksel özellikleri sebebiyle NBA’de başarılı olamasa da G-League’de harikalar yarattı.

Carsen Edwards transfer fenerbahçe beko

CARSEN EDWARDS İSTATİSTİKLERİ

2021-22 sezonunda G-League takımlardan Salt Lake City’nin formasını giyen Edwards, 26.7 sayı – 4.2 asist – 1.6 top çalma – 3.2 üçlük isabeti – %38 üçlük yüzdesi ile sezonun sayı kralı olmayı başardı.

NBA’e gelmeden önce kolejde Purdue forması giyen Edwards, son sezonunda 24.3 sayı – 2.9 asist – 3.8 üçlük ile oynamış ve En İyi 2. Kolej Beşi’ne seçilmişti.

Kaynak: Diğer

fenerbahçe beko Fenerbahçe Beko transfer NBA transfer haberleri Boston Celtics Euroleague Dimitris Itoudis Detroit Pistons