NBA yıldızlarından Marcus Smart, 9 günde koronavirüsü yendi

NBA koronavirüs
NBA yıldızlarından Marcus Smart, 9 günde koronavirüsü yendi

NBA'de Boston Celtics forması giyen ve 19 Mart tarihinde yeni tip koronavirüs testinin pozitif olduğunu açıklayan Marcus Smart, 9 günde hastalığı yendiğini açıkladı.

NBA ekiplerinden Boston Celtics forması giyen ve 19 Mart'ta koronavirüse yakalandığı ortaya çıkan Marcus Smart, 28 Mart itibariyle yaptırdığı son koronavirüs testinin negatif sonuçlandığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Bu süreçte kendisine destek olan herkese teşekkür eden Smart, kendisinin de aynı şeyi salgınla mücadele eden diğer hastalar için yapacağını dile getirdi. 

NBA yıldızlarından Marcus Smart, 9 günde koronavirüsü yendi - Resim : 1

Smart, 19 Mart'ta kendisine koronavirüs pozitif teşhisi konduğunu bir video mesajla duyurmuştu. Celtics koçu Brad Stevens, 26 yaşındaki oyuncunun koronavirüs testini açıklaması nedeniyle onunla gurur duyduğunu ifade etmiş ve "İnsanlara bu virüse yakalandığını, kendini iyi hissettiğini ve kendilerini izole etmeleri gerektiğini söylediği için inisiyatif almasından dolayı onunla gurur duyuyorum" demişti. 

Marcus Smart'ın hastalıktan kurtulmasıyla beraber koronavirüsü yenen NBA oyuncularının sayısı Rudy Gobert, Donovan Mitchell ve Christian Wood ile birlikte dörde yükselmiş oldu.

koronavirüs NBA