Nathan Redmond'dan Beşiktaş'taki geleceğine dair açıklama

Beşiktaş
Nathan Redmond'dan Beşiktaş'taki geleceğine dair açıklama

Beşiktaş'ın son haftalardaki performansıyla göz kamaştıran İngiliz kanat oyuncusu Nathan Redmond, siyah-beyazlı takımdaki geleceğine dair açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş, Süper Lig'in 31. haftasında Ümraniyespor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti.

Siyah-beyazlılarda karşılaşmaya ilk 11'de başlayan ve 1 gol kaydeden İngiliz futbolcu Nathan Redmond, Beşiktaş'taki geleceğine dair açıklamalarda bulundu.

Son haftalardaki artan performansını değerlendiren Redmond, "Lige alışmadan kaynaklanıyor performans artışım. Hocamızın istediği şekilde takıma katkı vermeye çalışıyorum. Farklı bir şey yapmıyorum. Benden istenileni yapmaya çalışıyorum, bunu yaptıkça özgüven de kazanıyorum." ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı takımdaki geleceğiyle ilgili konuşan oyuncu, "Kariyerimin öncesine bakarsanız sezon devam ederken bir karar vermiş değilim, şu anda da durum farklı değil. Önümüzde önemli maçlar var. Ligi bitirebildiğimiz kadar yukarıda bitirmeye çalışacağız. Sonra bakacağız." şeklinde konuştu.

Gelecek hafta oynayacakları Galatasaray derbisini değerlendiren Redmond, "Bir sihirli kürem yok, geleceği göremiyorum. Rakibimiz de, biz de kazanmaya çalışacağız. Savaş olacak. Önümüzde hazırlanmak için 1 hafta var. Olabildiğince hazırlanacağız. Umuyorum Fenerbahçe derbisinde yaptıklarımdan daha fazlasını Galatasaray derbisinde yapabilirim." dedi.

Nathan Redmond, Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de çıktığı son 5 maçta 4 gol - 3 asist üretti.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Nathan Redmond Beşiktaş transfer haberleri