Napoli şampiyon hocayla yollarını ayırdı

Napoli İtalya Serie A Spor haberleri
Napoli şampiyon hocayla yollarını ayırdı

Serie A'da şampiyon olan Napoli'de sürpriz bir ayrılık yaşandı. Napoli Başkanı De Laurentiis, teknik direktör Luciano Spalletti ile yolların ayrılacağını duyurdu.

İtalya Serie A'da 33 yıllık aranın ardından şampiyonluk hasretine son veren Napoli'den herkesi şaşırtan bir haber geldi. İtalyan ekibinin başkanı Aurelio De Laurentiis, şampiyon teknik direktör Luciano Spalletti ile sezon sonunda yollaruın ayrılacağını açıkladı.

İtalya'da bir televizyon programına konuk olan Başkan De Laurentiis, kendisine yöneltilen 'Spalletti ile yola devam edecek misiniz' sorusuna şok bir yanıt verdi.

İtalyan ekibinin başkanı soruya, "Spalletti bana geldi ve her şeyini verdiğini ve bir dönemi kapattığını söyledi. Bana bir yıl takım çalıştırmamayı tercih edeceğini belirtti. Hayır diyebilir miyim? Bana çok şey verdi ve ona teşekkür ediyorum" şeklinde yanıt verdi.

Haftalar öncesinden şampiyonluğunu ilan eden Spalletti yönetimindeki Napoli, 37 maç sonunda topladığı 87 puanla en yakın takipçisi Lazio'nun 16 puan önünde zirvede bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV

Napoli Serie A Luciano Spalletti İtalya Ligi