Napoli - Hellas Verona maçı CANLI İZLE

Napoli - Hellas Verona maçı CANLI İZLE

Napoli Hellas Verona maçı canlı izle. İtalya Serie A'da Napoli evinde Hellas Verona'yı ağırlıyor. Maçı, saat 21:45'ten itibaren bein Sports Max 1 kanalından şifresiz canlı olarak izleyebilmeniz için yapmanız gerekenler haberimizde. 

İtalya Serie A'nın 38. haftasında Napoli ile Hellas Verona karşılaşıyor. Maçla ilgili detaylar haberimizde.

Napoli - Hellas Verona maçı saat kaçta hangi kanalda?

Napoli Hellas Verona maçı saat 21:45'ten itibaren Digitürk Platformunda Bein Sports Max 1 kanalından canlı olarak izlenebiliyor. Maçı şifresiz izlemek için Digitürk'ten uygun maç paketine abone olmanız gerekiyor.

Napoli - Hellas Verona şifresiz canlı maç izle

İki takım arasında son oynanan maçı Hellas Verona 3-1 kazanmıştı.

İtalya Serie A'da 37 maç sonunda Napoli'nin 76, Hellas Verona'nın 44 puanı bulunuyor.

İddaa Risk Yönetimi Napoli'nin galibiyetine 1.15, beraberliğe 5.50, Hellas Verona'nın galibiyetine ise 7.00 oran veriyor.

Verona'yı konuk ettiği son 11 Serie A maçını kazanan Napoli, lig tarihinde hiçbir rakibine karşı daha uzun bir galibiyet serisi yakalayamadı (1950-1989 arasında Como ile eşit).

Serie A'nın ilk yarısındaki maçta Napoli'yi 3-1 mağlup eden Verona, 1986/87'den (1G 1B) bu yana rakibinden aynı sezondaki iki karşılaşmada da puan alamıyor.

Serie A'da üç maçtır mağlup olan Verona, Ivan Juric yönetiminde üst üste dört yenilgi almadı.

2004/05'ten bu yana hiçbir takım bir Serie A sezonunda Napoli'den (22) daha fazla ceza sahası dışı golü atamadı (2014/15'te Juventus ile eşit).

Lorenzo Insigne (19), bir Serie A sezonunda Napoli formasıyla 20 gole ulaşan ikinci İtalyan oyuncu olmak istiyor (Antonio Vojak x4).

Bein Sports Max 1 şifresiz canlı maç izle justin tv izle canlı maç izle canlı izle selçuk sports hd izle bein sports Max 1 izle bedava maç izle