Napoli dünyaları kaçırdı, Union Berlin puanla tanıştı

UEFA Şampiyonlar Ligi Napoli
Napoli dünyaları kaçırdı, Union Berlin puanla tanıştı
FOTOĞRAF: Reuters

Devler Ligi'nin 4. haftasında Napoli, sahasında grubun puansız takımı Union Berlin'i ağırladığı maçta sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Real Sociedad ise Benfica'yı 3-1 yenerek grupta maç fazlasıyla zirvede yer aldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nun 4. haftasında Napoli ile Union Berlin kozlarını paylaştı.

Diego Armando Maradona Stadyumu'nda oynanan karşılaşma Napoli ile Union Berlin'in 1-1'lik eşitliğiyle sona erdi.

İtalyan ekibinin tek golünü 39'da Matteo Politano kaydederken, Alman temsilcisinin golü ise 52'de David Datro Fofana'dan geldi.

Bu sonuçla Napoli gruptaki puanını 7'ye yükselterek 2. sıradaki yerini korudu, Şampiyonlar Ligi'nde kulüp tarihindeki ilk puanını alan Union Berlin ise 1 puanla grubun son basamağında yer aldı.

Devler Ligi'nin 5. haftasında Napoli deplasmanda milli futbolcumuz Arda Güler'in de formasını giydiği Real Madrid ile karşı karşıya gelecek, Union Berlin ise Portekiz temsilcisi Braga'nın konuğu olacak.

REAL SOCIEDAD BENFICA'YI RAHAT GEÇTİ

D Grubu'nda oynanan gecenin bir diğer maçında ise Real Sociedad sahasında Benfica'yı ağırladı.

Anoeta Stadyumu'nda oynanan mücadelede Real Sociedad, Portekiz temsilcisini 3-1 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

İspanyol ekibine galibiyeti getiren golleri 6'da Mikel Merino, 11'de Mikel Oyarzabal ve 21'de Ander Barrenetxea kaydetti.

Benfica'nın tek sayısı ise 49. dakikada Rafa Silva'dan geldi. Real Sociedad maçın 29. dakikasında Brais Mendez ile bir penaltı vuruşundan da faydalanamadı.

Real Sociedad bu sonuçla puanını 10 yaptı ve maç fazlasıyla grupta zirvede yer aldı, 4. maçında da sahadan yenik ayrılan Benfica ise grubun son sırasında yer aldı.

Kaynak: Haber Global TV