Mustafa Denizli: Osimhen ile Icardi yan yana oynayamayabilir

AA
futbol Victor Osimhen Mauro Icardi
Mustafa Denizli: Osimhen ile Icardi yan yana oynayamayabilir
AA

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile İzmir Ticaret Odası (İZTO) ev sahipliğindeki İzmir Spor Zirvesi, teknik direktörler Fatih Terim, Mustafa Denizli ile Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yer aldığı "Efsanelerle futbol" başlıklı oturumla tamamlandı. Mustafa Denizli önümüzdeki süreçte Osimhen ve Icardi'nin yan yana oynayamayabileceğini söyledi.

Mustafa Denizli, futbolda elde edilen başarıların sadece yüksek bütçeyle yakalanamayacağını belirterek, "Ben futbola başladığım zaman İzmir'de beş takım vardı Süper Lig'de. İstanbul'da 6, Ankara'da 5 tane. Yani bugünkü bir ortam yoktu. Maçları yüzde ellişer taraftarlarla oynuyorduk." dedi.

VAR'ın hayata geçmesinin ardından da eleştirilerin olduğunu belirten Denizli, şunları kaydetti:

"Bu kadar güvensizlik üzerine kurulu bir sistemde teknik adam yarınının ne olacağını, 2 mağlubiyetle orada kalamayacağını biliyor ve huzur içinde çalışmıyor, düşündüğü şeyleri yapamıyor. Ondan sonra da yani bu sistem üzerinde yöneticiler, teknik konularda konuşma yapmaya başlıyor."

Mustafa Denizli, Galatasaraylı Osimhen ve Icardi'nin farklı yeteneklerinin olduğunu ancak önümüzdeki süreçte ikisinin yan yana oynamayabileceğini söyledi.