Muslera'nın sahalardan uzak kalacağı süre ve kaçıracağı maçlar belli oldu!

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi Bayern Münih
Muslera'nın sahalardan uzak kalacağı süre ve kaçıracağı maçlar belli oldu!

Galatasaray'ın Kasımpaşa ile oynadığı karşılaşmada dirseğinden yaşadığı sakatlık sebebiyle oyuna devam edemeyen Uruguaylı kaleci Muslera'nın 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. İşte tecrübeli file bekçisinin bu süreçte kaçıracağı maçlar...

Galatasaray, Süper Lig'in 11. haftasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Fernando Muslera, 59. dakikada Mamadou Fall'la yaşadığı çarpışmanın ardından sakatlandı. Oyuna devam edemeyeceğini söyleyen Uruguaylı kaleci, sahayı gözyaşlarıyla terk etti.

1 AY SAHALARDAN UZAK KALMASI BEKLENİYOR!

Ntvspor'un haberine göre; Darbeye bağlı olarak dirseği yerinden çıkan Muslera'da kırık yok ancak kaslarda yırtık, kapsülde kanama ve bağlarda kısmi esneme tespit edildi. 37 yaşındaki kalecinin sakatlığı nedeniyle 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

37 yaşındaki tecrübeli file bekçisi, bu süreçte Galatasaray'ın Süper Lig'de 4 Şampiyonlar Ligi'nde ise 2 olmak üzere oynayacağı toplam 6 maçta forma giyemeyecek.

Galatasaray kalesini bu süreçte Günay Güvenç koruyacak.

Fernando Muslera'nın kaçıracağı karşılaşmalar şöyle:

8 Kasım: Bayern Münih - Galatasaray

11 Kasım: Hatayspor - Galatasaray

25 Kasım: Galatasaray - Alanyaspor

29 Kasım: Galatasaray - Manchester United

2 Aralık: Pendikspor - Galatasaray

8 Aralık: Galatasaray - Adana Demirspor

BAYERN MÜNİH, BORUSSIA DORTMUND’U DEPLASMANDA 4-0'LA GEÇTİ

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile aynı grupta yer alan ve 8 Kasım Çarşamba günü sarı-kırmızılıları sahasında konuk edecek olan Bayern Münih, Bundesliga’nın 10. haftasında Borussia Dortmund ile karşılaştı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Bavyera ekibi, 4. dakikada Dayot Upamecano ve 9. dakikada Harry Kane’in golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda da üstün bir oyun sergileyen Bayern Münih 72. ve 90+3. dakikalarda Harry Kane ile iki gol daha buldu ve müsabakadan 4-0 galip ayrıldı.

Bayern Münih bu galibiyetle puanını 26’ya çıkardı ve lider Bayer Leverkusen’in 2 puan gerisinde 2. sıradaki yerini korudu. Bu sezon ilk yenilgisini alan Borussia Dortmund ise 21 puanla 4. sırada bulunuyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. hafta maçında Bayern Münih ile Galatasaray 8 Kasım Çarşamba günü TSİ 23:00'te Allianz Arena'da karşı karşıya gelecek.

Kaynak: AA