Muslera, Gökhan Çıra'yı yumrukladığı iddialarını yalanladı

Galatasaray'ın Tuzlaspor'u 4-0 mağlup ettiği maçtan sonra rakip takım oyuncusu Gökhan Çıra'ya yumruk attığı iddia edilen Fernando Muslera bu iddiaları net bir dille yalanladı.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda Tuzlaspor'u 4-0 mağlup ederken maçın ardından saha kenarı karıştı. Fernando Muslera ile Gökhan Çıra'nın diyaloğundan sonra olaylar büyürken Çıra, Muslera'nın kendisini darp ettiğini iddia etmişti.

Uruguaylı kaleci maçtan sonra yaptığı açıklamada bu iddiayı kesin bir dille yalandı. İşte Muslera'nın açıklamaları:

''Biliyorsunuz, rakipte oynayan bizim altyapımızdan çıkan bir oyuncu ilk maçtan sonra saygısızlık yaptı. Futbola başladığım ilk günden beri öğrendiğim şey, oynadığım kulüplere saygı göstermek. Ben de maçtan sonra onun yanına gidip, yetiştiği bu camiaya saygı duymasını söyledim. Hepsi bu. Benim vurmam, saldırmam gibi bir durum söz konusu olamaz, böyle bir hareket karakterime uygun değil. Biri eğer 'Muslera gitti birine vurdu' diyorsa görüntüleri ortaya çıkarmalı. Ben bu karakterde bir futbolcu değilim. Sosyal medyada olay abartılıyor olabilir."

Öte yandan maç sonunda yaşanan arbedede Gökhan Çıra'nın yüzüne polis kalkanının isabet ettiği yeni bir görüntü ortaya çıktı.

Galatasaray Tuzlaspor Gökhan Çıra Fernando Muslera Galatasaray Tuzlaspor maçı