Muslera'dan yeni sözleşme açıklaması

Galatasaray
Muslera'dan yeni sözleşme açıklaması

Süper Lig'in 27. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 2-0 mağlup eden Galatasaray'da bir maçı daha gol yemeden tamamlayan Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, sezon sonunda bitecek olan sözleşmesiyle ilgili konuştu.

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Fernando Muslera, "8 maç üst üste kazanmak önemli bir başarı. Zor maçlarda önemli galibiyetler aldık. Hafta boyu hocamız hem defansif hem ofansif o kadar iyi hazırlıyor ki bizi bunu sahaya yansıtmamız kolay oluyor" dedi.

300. maçı ile ilgili de konuşan Muslera, "2011'de beni bu kulübe güvenip getiren isim Fatih Terim'dir. Benim için yeri ayrıdır. Bugünkü 300. maçımda ödülü Fatih Terim'in elinden almak büyük bir mutluluk. Galatasaray gibi bir camiada böyle bir başarıya ulaşmak büyük gurur" ifadelerini kullandı.

Sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi hatırlatılan ve 'Futbolu Galatasaray'da mı bırakacaksın?' sorusu yöneltilen Uruguaylı kaleci, "Galatasaray benim için çok çok önemli bir camia, benim evim. Bu zamana kadar çok güzel işler başardık beraber, başarmaya da devam edeceğiz. Futbolu burada bırakmam büyük gurur olur. Baktığımızda bütün kariyerimi Galatasaray'da geçirmişim, bu oturup konuşularak kolayca anlaşılabilecek bir şey bence" şeklinde konuştu.

Muslera'nın Galatasaray'daki sözleşmesi, Haziran 2021'de sona eriyor. Uruguaylı kaleci, Galatasaray'dan yıllık 3 milyon 575 bin Euro garanti ücret kazanıyor.

2011/12 sezonunda Lazio'dan 6 milyon 750 bin Euro ve Lorik Cana'nın bonservisi karşılığında transfer edilen Muslera, Galatasaray formasıyla şimdiye dek tüm kulvarlarda 371 maçta görev yaptı ve bu maçların 127'sinde kalesini gole kapattı.

Galatasaray Fernando Muslera Muslera sözleşme Sözleşmesi bitecek futbolcular Muslera yeni sözleşme