Montella'nın kardeşi taburcu edildi

EURO 2024 Elemeleri A Milli Takım Vincenzo Montella
Montella'nın kardeşi taburcu edildi

TFF, Vincenzo Montella’nın kardeşi Emanuele Montella’nın sağlık durumunun iyi olup, hastaneden taburcu edildiğini açıkladı.

Dün akşam oynanan maçta deplasmanda Galler'le 1-1 berabere kalarak grup lideri olarak EURO 2024'e katılmaya hak kazanan A Milli Takımımızı yurda getirecek olan uçak, teknik direktör Vincenzo Montella'nın kardeşi Emanuele'nin rahatsızlanması üzerine Münih'e zorunlu iniş yapmıştı.

Türkiye Futbol Federasyonu, Emanuele Montella’nın sağlık durumunun iyi olup, hastaneden taburcu edildiğini açıkladı.

A Milli Takım kafilesiyle birlikte yurda dönen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Uçakta aniden Emanuel Montella'nın tansiyonu düştü. Doktorlarımız hemen müdahale etti. Biraz beklediler, durumunda yeteri kadar iyileşme görmedikleri için Münih'e acil iniş yaptık. Daha sonra hastaneye götürdüler. Ama Hamit Altıntop ve federasyonlarımızın görev verdiği doktor birlikte indi. Orada bütün tahlilleri yapıldı. Çok şükür her şey yolunda. Hocamız ve ağabeyi hastaneden çıktılar. Biraz dinlendikten sonra Roma'ya geçecekler" ifadelerini kullandı.

TFF'den yapılan açıklamada ise, "Teknik Direktörümüz Vincenzo Montella’nın kardeşi Emanuele Montella’nın sağlık durumu iyi olup, hastaneden taburcu edilmiştir. Bugün ikisi beraber Roma’ya yolculuk edecektir" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haber Global TV