Miralem Pjanic'ten sakatlık açıklaması

Beşiktaş
Miralem Pjanic'ten sakatlık açıklaması

Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş'ın Altay ile oynadığı maçta sakatlanarak oyunu terk eden Boşnak orta saha oyuncusu Miralem Pjanic, üç hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Miralem Pjanic, Beşiktaş'ın Cuma günü deplasmanda Altay ile oynadığı maça ilk 11'de başlamış, karşılaşmanın 32. dakikasında arka adalesinden sakatlanarak yerini Güven Yalçın'a bırakmıştı.

Boşnak orta saha oyuncusu, ülkesinde yayın yapan SportSport isimli web sitesine yaptığı açıklamada, "Yapılan ilk tetkikler, sakatlığımın düşündüğümüzden biraz daha ciddi olduğunu gösteriyor. Büyük ihtimalle üç hafta sahalardan uzak kalacağım. Ama net bir şey söylemek için, Doktor Reuf Karabeg'in söyleyeceklerini beklemeliyiz." ifadelerini kullandı.

Bosna-Hersek Milli Takımı, 2022 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu'nda 9 Ekim'de deplasmanda Kazakistan'la, 12 Ekim'de yine deplasmanda Ukrayna ile karşı karşıya gelecek. Pjanic'in bu maçlarda forma giyip giyemeyeceği, Milli Takım Doktoru Reuf Karabeg'in yapacağı kontrollerin ardından belli olacak.

Barcelona'dan kiralık olarak kadroya katılan Pjanic, Beşiktaş formasıyla şimdiye dek çıktığı 5 maçta 3 asist üretti.

Kaynak: Haber Global TV

Miralem Pjanic Beşiktaş