Miralem Pjanic Beşiktaş'a veda etti

Beşiktaş
Miralem Pjanic Beşiktaş'a veda etti

Beşiktaş'la kiralık sözleşmesi ay sonunda bitecek olan Boşnak orta saha oyuncusu Miralem Pjanic, siyah-beyazlı kulübe ve taraftarına veda etti.

Miralem Pjanic, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamayla siyah-beyazlı kulübe ve taraftarlarına veda etti.

32 yaşındaki Boşnak orta saha oyuncusu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı.

"Beşiktaş...Veda vakti geldi, hatta çok çabuk geldi. Sizlerden ayrılacağım için çok üzgünüm. Burada harika insanlar, harika bir kulüp tanıdım. Ama özellikle tanıdığım en harika taraftarı gördüm ve atmosferi yaşadım. Stadımızda oynamak büyük bir onur oldu.

Bu sezon için sizlere çok teşekkür ediyorum. Zor bir sezon oldu, daha fazla kupa kazanmak isterdim. Hepimiz için çok zor bir sezondu ne yazık ki. Ama en azından kulübümüze bir Süper Kupa kazandırabildik.

Ben Beşiktaş'ın her zaman taraftarı olarak kalacağım. Ben, oğlum ve bütün ailem... İnanıyorum ki gelecekte yollarımız tekrar kesişecek. Sonsuza kadar kalbimin en derin yerinde olacaksınız. Hepinizi çok seviyorum. Her zaman Kara Kartal!"

PJANIC'İN BEŞİKTAŞ PERFORMANSI

Miralem Pjanic, Beşiktaş formasıyla bu sezon 26 maça çıktı. Gol atma başarısı gösteremeyen 32 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu, ikisi Süper Lig'de ikisi de Şampiyonlar Ligi'nde olmak üzere toplam 4 asist üretti.

Bonservisi Barcelona'da bulunan ancak Katalan ekibinin kadroda düşünmediği Pjanic'in Serie A'ya dönmesi bekleniyor.

Pjanic Beşiktaş veda

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Miralem Pjanic Süper Lig