Milli voleybolcu Ebrar Karakurt'tan Brezilyalılar'ı kızdıran paylaşım

Filenin Sultanları Voleybol
Milli voleybolcu Ebrar Karakurt'tan Brezilyalılar'ı kızdıran paylaşım

Filenin Sultanları'nın dün Brezilya'yı 3-0 yendiği maça damga vuran Ebrar Karakurt, Brezilyalılar'ın hedefindeki isimdi. Karakurt'un maçtan sonra yaptığı paylaşıma Sambacılar tarafından büyük tepki gösterildi.

Filenin Sultanları, 2023 Milletler Ligi'nde yoluna doludizgin devam ediyor. Kadın Voleybol Milli Takımımız, 3. hafta maçında Brezilya'yı 3-0 mağlup ederek büyük bir zafer elde etmişti.

Karşılaşmaya 19 sayılık performansıyla damga vuran Ebrar Karakurt, maçtan sonra Brezilyalılar'ın hedefi haline geldi.

Ebrar Karakurt sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın altına "Gel bizim oralara ortalık karışsın…" şarkı sözlerini yazdı. Durumu yanlış anlayan Brezilyalı taraftarlar bu duruma tepki gösterdi. Ebrar'ın Türk takipçileri ise bunun sadece bir şarkı sözü olduğu belirtti.

"BUNLAR SADECE TÜRKÇE ŞARKI SÖZÜ"

23 yaşındaki oyuncu durumun anlaşılamaması üzerine bir paylaşımda bulunmak zorunda kaldı. Yıldız oyuncu paylaşımında, "Bugün sosyal medyadan yaptığım paylaşımıma gelen tepkileri görünce çok şaşırdım. Arkadaşlar sakin olun bunlar sadece bir Türk şarkısının sözleri.

Başka dile tercüme edildiğinde kulağa nasıl geliyor bilmiyorum. Bu sözler kötü bir şey değil aslında sadece iyi bir Türk pop şarkısı. Kimseyi kırmak istememiştim. Ve son olarak herkese konuşmadan önce akıllıca düşünmesini öneriyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

ebrar karakurt Filenin Sultanları A Milli Kadın Voleybol Takımı voleybol Milletler Ligi Türkiye-Brezilya Maçı