Milli takımdan ayrılan Stefan Kuntz'un yeni adresi belli oluyor

A Milli Takım Almanya EURO 2024 Elemeleri
Milli takımdan ayrılan Stefan Kuntz'un yeni adresi belli oluyor
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Alman basınında çıkan haberlerde A Milli Futbol Takımı'ndan ayrılan teknik direktör Stefan Kuntz'un ülkesinde yeni bir göreve başlayacağı iddia edildi.

EURO 2024 Elemeleri'nde Ermenistan karşısında alınan beraberlik daha sonrasında ise hazırlık maçındaki Japonya yenilgisi, A Milli Takımda Stefan Kuntz döneminin sonunu getiren gelişmeler olmuştu.

Alman basınında yer alan haberlerde Stefan Kuntz'un çok uzun süre boşta kalmayarak yeniden teknik direktörlüğe döneceği iddia edildi.

Sport Bild'de yer alan habere göre; Almanya Kadın Milli Takımı, teknik direktörlük görevi için Stefan Kuntz'u düşünüyor.

Sağlık sorunları olan ve Almanya Kadın Milli Takımı'nda istediği sonuçları elde edemeyen Martina Voss-Tecklenburg'un milli takımda yönetici pozisyonuna atanmasının düşünüldüğü ve bunun gerçekleşmesi halinde Stefan Kuntz'un Almanya Kadın Milli Takımı'nın yeni patronu olabileceği iddia edildi.

Haberde Stefan Kuntz'un Almanya U21 Milli Takımı'nda çalıştığı dönemde Voss-Tecklenberg ile çok iyi anlaştığı ve teknik direktörlük görevi için favori durumda olduğu belirtildi.

Kaynak: Haber Global TV

stefan kuntz A Milli Takım A Milli Takım Haberleri Almanya