Milli futbolcu Merih Demiral gösterdiği performansla maça damga vurdu

Suudi Arabistan Ligi Cristiano Ronaldo
Milli futbolcu Merih Demiral gösterdiği performansla maça damga vurdu

Suudi Arabistan Ligi'nin 18. haftasında Al Ahli'nin Al Hazm'ı 4-0 yendiği maçta 1 gol, 1 asistlik performans sergileyen Merih Demiral galibiyette önemli rol oynadı.

Suudi Arabistan Ligi'nin 18. haftasında Al Hazm ile milli futbolcu Merih Demiral'ın da formasını giydiği Al Hilal karşı karşıya geldi.

King Abdullah Sports City'de oynanan karşılaşmada Al Hilal rakibi 4-0 yenerek ligde üst üste 2. galibiyetini elde etti.

Al Ahli'de geceye damgasını vuran isim ise milli futbolcu Merih Demiral oldu. 25 yaşındaki stoper 1 gol, 1 asistlik performans sergileyerek takımının kaydettiği 2 gole direkt katkı sağladı.

Al Ahli'ye galibiyeti getiren golleri 45'te Riyad Mahrez, 58'de Gabri Veiga, 81'de Merih Demiral'ın asistinde Firas Albirakan ve 90. dakikada Merih Demiral kaydetti.

Al Ahli bu sonuçla puanını 37 yaptı ve ligde 3. sırada bulunuyor, ligin dibine demir atan Al Hazm ise 12 puanla ligin son basamağında bulunuyor.

Al Ahli ligin 19. haftasında kendi sahasında Al Khaleej ile karşı karşıya gelecek.

RONALDO GOLLERİNE DEVAM EDİYOR

Suudi Arabistan Ligi'nde günün bir diğer karşılaşmasında ise Al Nassr ile teknik direktörlüğünü Steven Gerrard'ın yaptığı Al Ittıfaq karşı karşıya geldi.

Al Nassr rakibini 3-1 mağlup ederek ligde üst üste 2. galibiyetini elde etti.

Al Nassr'a galibiyeti getiren golleri Alex Telles, Marcelo Brozovic ve penaltıdan Cristiano Ronaldo kaydetti. Al Ittifaq'ın golü ise Mohammed Al Kuwaykibi'den geldi.

Al Nassr bu galibiyetle puanını 40 yaptı ve ligde 2. sırada yer aldı

Kaynak: Haber Global TV