Milli basketbolcuya gasp şoku

FC Barcelona basketbol Spor haberleri
Milli basketbolcuya gasp şoku

Barcelona'da forma giyen milli basketbolcu Sertaç Şanlı, hırsızların saldırısına uğradı. Yıldız oyuncuyu takip eden 2 gaspçı Şanlı'nın 25 bin Euro değerindeki saatini bileğinden çalarak kayıplara karıştı.

İspanya'nın köklü ekiplerinden Barcelona'da kariyerini sürdüren milli basketbolcumuz Sertaç Şanlı soyguncuların kurbanı oldu.

İspanyol basınından Marca'nın haberine göre; Saldırı geçtiğimiz cumartesiyi pazara bağlayan gece Barselona'daki Paseo de Gracia isimli bulvarda gerçekleştirildi.

Milli oyuncu, yürüyüş yaptığı sırada iki motosikletli hırsızın saldırısına uğradı. 31 yaşındaki oyuncu, saldırının ardından polis karakoluna giderek şikayette bulundu. Şanlı'nın yaptığı şikayete göre, motosikletli iki gaspçı, Sertaç Şanlı'ya yaklaştı ve oyuncunun bileğinden 25 bin Euro değerindeki saatini çaldı.

Soygunu önlemek için herhangi bir girişimde bulunmayan basketbolcu, neyse ki olaydan yara almadan kurtuldu.

Emniyet mensuplarından yapılan açıklamada; soygunun faillerini tespit etmek için soruşturma başlatıldığı ifade edilirken, suçluların yerini tespit etmek ve saati bulmak için güvenlik kameralarının incelendiği de duyuruldu. Yine aynı kaynağa göre; soruşturmalar henüz sonuç vermiş değil.

LEWANDOWSKI'NİN DE SAATİ ÇALINMIŞTI

Haberde son dönemde Barselona'da bu tip değerli saat soygunlarının arttığı belirtildi. Lüks saat hırsızlığı konusunda uzmanlaşmış olan gaspçıların suçu hızlı işleyebilmek ve kolayca kaçabilmek adına elektrikli scooter ve motosikletleri tercih ettiği aktarıldı.

Sertaç Şanlı, Barselona’da soyguna maruz kalan tek profesyonel sporcu değil. Kısa bir süre önce Barcelona'nın yıldız golcüsü Robert Lewandowski de taraftarları selamlamak ve fotoğraf çektirmek için durduğunda, 70.000 Euro değerindeki saati çalınmıştı. Polonyalı golcünün saatini çalan hırsızla, kısa süre içerisinde yakalanmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Barcelona sertaç şanlı hırsızlık haberleri basketbol haberleri