Milan, Krunic'i bırakır mı?

Fenerbahçe Milan transfer haberleri

Milan formasını giyen Rade Krunic yeniden Fenerbahçe'nin gündemine geldi. Son gelişmeleri Sercan Hamzaoğlu Haber Global'de yayınlanan Kontra programında anlattı.

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe, Milan'dan Krunic'i transfer etmek için çok uğraşmış ancak transfer gerçekleşmemişti.

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Kontra programında canlı yayında yeniden gündeme gelen Krunic transferiyle ilgili konuştu.

Hamzaoğlu, Krunic'in Milan'la sözleşmesi olan ve oynayan bir oyuncu olduğunu belirterek "Fenerbahçe alabilseydi sezon başında alırdı" diye konuştu.

Milan kararını değiştirmediği sürece bu transferin gündeme gelmeyeceğini belirten Hamzaoğlu, "Milan'ın bırakacağını düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'NÜN FENERBAHÇE KARARI

Ara transfer dönemi yaklaşırken stoper arayışında olduğu bilinen Fenerbahçe'de sık sık Çağlar Söyüncü'nün adı telaffuz ediliyor.

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Kontra programında canlı yayında Çağlar Söyüncü ile ilgili durumu anlattı.

Hamzaoğlu, Atletico Madrid'in oyuncuyu 5 büyük ligden bir takıma kiralamak istediğini belirtirken Çağlar'ın önceliğinin de bu olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin oyuncuyu istediği ancak kararın Çağlar'ın ve menajerinin alacağı karara göre belli olacağını vurguladı.

 

İSMAİL KARTAL'IN TRANSFER LİSTESİ

Fenerbahçe'de sakatlıklar nedeniyle kadro kurmakta zorlanan İsmail Kartal en az iki transfer istiyor.

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Kontra programında canlı yayında İsmail Kartal'ın transfer istediği mevkileri açıkladı.

İsmail Kartal'ın yönetime transfer raporunu verdiğini belirten Sercan Hamzaoğlu, raporda bir stoper ve bir orta saha transferi istendiğini vurguladı.

KENT VE BATSHUAYI AYRILIYOR MU?

Fenerbahçe'de bekleneni veremeyen Ryan Kent'in takımdan ayrılması söz konusu olmakla birlikte son karar sakatlıklara göre verilecek.

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Kontra programında canlı yayında Ryan Kent ve Batshuayi'yle ilgili planı açıkladı.

Basel takımının Ryan Kent'i istediğini belirten Sercan Hamzaoğlu, sakatlıktan dönen Emre Mor ve Cengiz Ünder'in durumuna göre İsmail Kartal'ın bir karar vereceğini söyledi.

Batshuayi için ise Hamzaoğlu, "İllaki gitmek isterim derse, problem olmaya başlarsa, hoca takımdaki huzuru bozmak istemez. O zaman uygun kulüp olursa Fenerbahçe, Batshuayi'yi gönderip mecburen yerine bir santrofor almak zorunda kalacak" diye konuştu.

Kaynak: Haber Global TV