Milan ismi Fenerbahçe ile anılan Krunic'in alternatiflerini buldu

Fenerbahçe Transfer Konferans Ligi Milan

Fenerbahçe'nin transfer etmek için girişimlerini sürdürdüğü Rade Krunic transferinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Milan'ın Boşnak oyuncu için alternatif arayışlarına başladığı ve iki isimde karar kıldığı ifade edildi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Maribor'u ağırlayacak olan Fenerbahçe karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Sarı-lacivertliler bir yandan da teknik direktör İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda 6 numara pozisyonunda oynayan bir ismi kadrosuna katmak istiyor.

Fenerbahçe'nin ismi son dönemde ciddi şekilde Milan'dan Rade Krunic ile anılıyor. İtalya'dan bu transferdeki son durumla ilgili haberler de gelmeye devam ediyor.

İtalyan basınından Tuttosport'un haberine göre; Milan, Krunic'in Fenerbahçe'ye transfer olma ihtimaline karşılık olarak alternatif isim arayışlarını hızlandırdı.

Kırmızı-siyahlılar, Atalanta'dan Marten De Roon ve Fenerbahçe ile adı anılan bir diğer isim olan Bologna'nın Arjantinli oyuncusu Nico Dominguez için girişimlere başladı.

Haberde Fenerbahçe'nin Milano ekibini yoğun baskı altına aldığı ve Krunic'i de daha öncesinden ikna ettiği belirtilirken, 5 milyon euro'luk ilk teklifin düşük bulunduğu da ifade edildi.

Milan'ın 29 yaşındaki oyuncu için kapıyı 14-15 milyon euro'dan açtığı fakat bonservis ücretinde Fenerbahçe ile ortak bir noktada buluşabileceği yorumları yapıldı.

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe transfer haberleri transfer haberleri Süper Lig Fenerbahçe transfer söylentileri Fenerbahçe transfer haberleri son dakika Fenerbahçe transfer söylentileri Rade Krunic Milan