Milan Inter CANLI İZLE

İtalya Serie A
Milan Inter CANLI İZLE

İtalya Serie A'da 2021-2022 sezonunun 12. haftasında Milan ile Inter derbi maçta karşı karşıya geliyor. Peki Milan Inter maçı saat kaçta hangi kanaldan yayınlanacak? Milan Inter maçı S Sport 2'den nasıl canlı izlenir? Milan Inter maçı canlı izle.

Milan ile Inter, İtalya Serie A'nın 12. haftasında kozlarını paylaşıyor. Herkes maçı hangi kanalda saat kaçta yayınlanacağını merak ediyor. İşte Milan Inter maçının yayın bilgileri.

Milan Inter maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22:45'te başlayan Milan Inter müsabakası S Sport 2 kanalından şifreli ve canlı olarak yayınlanıyor. Maçı şifresiz izlemek için Digitürk'ten uygun maç paketine abone olmanız gerekiyor.

Milan Inter MAÇI ŞİFRESİZ CANLI İZLE

S Sport 2 yayın bilgileri

Milan - Inter maçı, S Sport 2 ekranlarında şifreli olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı şifresiz olarak izleyebilmek için kullanıcıların S Sport'la anlaşmalı platformlara abonesi olması gerekiyor. Öte yandan S Sport internet sitesi üzerinden de Milan Inter maçı yayınlayacak. S Sport aboneleri bu karşılaşmayı izleyebilir.

İki takım arasında oynanan son maçı Inter 3-0 kazanmıştı.

Serie A'daki son maçında Milan, Roma'yı 2-1 mağlup etmişti. Inter ise Udinese'yi 2-0'la geçmişti.

İtalya Serie A'da 11 hafta sonunda Milan'ın 31, Inter'in 24 puanı bulunuyor.

İddaa Risk Yönetimi Milan'ın galibiyetine 3.10, beraberliğe 3.10, Inter'in galibiyetine ise 1.73 oran veriyor.

justin tv şifresiz canlı maç izle selçuk sports hd şifresiz izle canlı izle canlı maç izle şifresiz canlı maç izle s sport 2 izle Milan Inter maçı Milan Inter canlı maç izle Milan Inter canlı izle