Milan'ın transferdeki ilk hedefi Merih Demiral

Milan'ın transferdeki ilk hedefi Merih Demiral

Eski günlerine dönmek isteyen İtalya'nın köklü kulüplerinden AC Milan, devre arası transfer döneminde savunmasını Merih Demiral'la güçlendirmek istiyor.

Haber Global - Dış Haberler

Son olarak 2010/11 sezonunda lig şampiyonluğu yaşayan, bu sezon da 13 maçta topladığı 14 puan ile şimdiden lider Juventus'un 21 puan gerisine düşen AC Milan eski günlerine dönmenin hesabını yapıyor. Bu doğrultuda ilk olarak savunmasını güçlendirmeyi hedefleyen kırmızı-siyahlılar, İtalyan medyasında çıkan habere göre gözüne lejyonerimiz Merih Demiral'ı kestirdi.

Teknik direktör Stefano Pioli'nin kısa sürede eski formunu yakalayacağını düşündüğü ve takıma direkt katkı vereceğine inandığı için Merih'te ısrarcı olduğunun altı çizildi. Merih transferini Ricardo Rodriguez'i satarak finanse etmeyi düşünen Milan'ın kısa süre içinde siyah-beyazlıların kapısını çalması bekleniyor.

Sezon başında 18 milyon Euro karşılığında Sassuolo'dan Juventus'a transfer olan Merih Demiral, A Milli Takım'da düzenli olarak oynamasına rağmen Juventus'ta De Ligt ve Bonucci'nin gerisinde kaldı ve bu sezon yalnızca 1 maçta forma şansı bulabildi.

Milan'ın transferdeki ilk hedefi Merih Demiral - Resim : 1

Milan Juventus Merih Demiral Merih Demiral Juventus