Milan, Arda Güler transferini bitirmek istiyor

Arda Güler Fenerbahçe Milan FC Barcelona
Milan, Arda Güler transferini bitirmek istiyor

Dünya devlerini peşinde koşturan ve adı her gün transfer iddialarına karışan Fenerbahçeli yıldız Arda Güler'in geleceği belirsizliğini koruyor. İtalyan devi Milan'ın genç yıldızı kadrosuna katmayı çok istediği ve serbest kalma bedelini ödemeye hazır olduğu belirtildi.

Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın yıldız ismi Arda Güler'in taliplerinin sayısı her geçen gün daha da artmaya devam ediyor.

İsmi Borussia Dortmund, PSG, Ajax, Benfica, Newcastle United gibi takımlarla anılan 18 yaşındaki futbolcu için İtalyan devi Milan'ın da devreye girdiği biliniyor.

İtalyan basınınan Alfredo Pedulla'nın haberine göre; Milano ekibi bu transferde çok ciddi olduğu ve işi resmiyete dökmek istediği ifade edildi.

Haberde Arda'nın hücumdaki pek çok farklı mevkide oynayabilmesine övgülerde bulunularak kırmızı-siyahlı ekibin bu transferde işinin hiç de kolay olmadığı belirtildi.

BARCELONA DA PEŞİNDE

Milan'ın 17.5 milyon Euro'yu ödemeye razı olduğu ve genç yıldızdan onay gelmesi durumunda ödenecek bonservis bedelini de hazırladığı bildirildi.

Arda'ya pek çok kulübün ilgisinin olduğu fakat kırmızı-siyahlıların da işi sonuçalandırmak için ciddi adımlar attığı vurgulandı.

La Liga devi Barcelona'nın da milli yıldız için girişimlerde bulunduğu fakat öncelikli hedeflerinin Manchester City forrması giyen İlkay Gündoğan ve Inter'in Hırvat futbolcusu Marcelo Brozovic olduğu bildirildi.

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Arda Güler Transfer Arda Güler Transfer Haberleri Milan Barcelona Fenerbahçe transfer fenerbahçe