Miguel Crespo, La Liga yolcusu!

Haberglobal.com.tr
Fenerbahçe transfer haberleri İspanya La Liga
Miguel Crespo, La Liga yolcusu!
DepoPhotos

Fenerbahçe'nin Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo, La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano yolunda.

Ara transfer döneminde kadrosunu Rade Krunic, Leonardo Bonucci ve Çağlar Söyüncü gibi isimlerle güçlendiren Fenerbahçe'de yabancı sayısı 18'e yükseldi.

Takımdaki fazla yabancıları göndermeye çalışan Fenerbahçe, Ryan Kent'in gelen tüm teklifleri reddetmesi ve Miha Zajc için de resmi teklif gelmemesi nedeniyle eldeki diğer oyunculara yöneldi. Bu isimlerden biri Joshua King, diğeri ise Miguel Crespo. 

CRESPO LA LIGA YOLCUSU!

Fenerbahçe, Miguel Crespo'nun transferi İspanya La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano ile anlaşmaya vardı. Rayo Vallecano ilk etapta sezon sonuna kadar kiralamayı planlıyor. Sezon sonunda satın alma opsiyonu 4 milyon euro olarak belirlendi ancak zorunlu değil. 

İspanyol kulübünün menajeri aracılığıyla görüştüğü Crespo ile de anlaştığı ve transferin kısa süre içinde resmiyete kavuşmasının beklendiği kaydedildi.

Crespo bugün saat 13:50'de İstanbul Havalimanı'ndan Madrid'e gidecek. Transfer görüşmeleri nedeniyle uçak biletini Vallecano kulübü satın aldı. 

Rayo Vallecano, 21 maçta topladığı 24 puanla La Liga'da 13. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe'de 3. sezonunu geçiren 27 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu, bu sezon forma giydiği 18 maçta 1 gol - 1 asistlik performans sergiledi.