Michael Schumacher'in kardeşi Ralf Schumacher eşcinsel olduğunu açıkladı, oğlu tebrik etti

Haber Merkezi
Formula 1
Michael Schumacher'in kardeşi Ralf Schumacher eşcinsel olduğunu açıkladı, oğlu tebrik etti
Fotoğraf: DepoPhotos

Abisi efsane F1 pilotu Michael Schumacher'in izinden gidip F1 pilotluğu yapan Ralf Schumacher eşcinsel olduğunu açıkladı.

1997'den 2007'ye kadar Formula 1 pilotu olan ve 7 kez dünya şampiyonu Michael Schumacher'in küçük kardeşi olan Ralf Schumacher, eşcinsel olduğunu sosyal medyadan ilan etti.

Bir erkeğe sarıldığı fotoğrafını paylaşan Ralf, "Hayattaki en güzel şey, her şeyi paylaşabileceğiniz doğru partnerin yanınızda olmasıdır" diye yazdı.

Ralf'in eski model Cora-Caroline Brinkmann'dan olan oğlu David Schumacher ise babasını açıklamasından dolayı tebrik etti.

49 yaşında olan Ralf Schumacher'in oğlu, "Baba seni yüzde 100 destekliyorum. En iyisini diliyorum" diye babasının gönderisine yorum yaptı.

Ralf Schumacher'den önce Formula 1 tarihinde eşcinsel olduğunu açıklayan ilk ve tek sürücü Mike Beuttler olmuştu. Beutler AIDS'e yakalanıp 48 yaşında hayatını kaybetmişti.

Ralf, F1 kariyeri boyunca katıldığı 182 yarışın 6'sını kazanırken 27 kez podyum görmüştü. 2001 ve 2002 yıllarında pilotlar sıralamasını 4. sırada kapatmıştı.