Michael Ballack: "Wirtz, Real Madrid'de oynamaya hazır"

HABER MERKEZİ
Bayer Leverkusen Almanya Bundesliga Xabi Alonso
Michael Ballack: "Wirtz, Real Madrid'de oynamaya hazır"
FOTOĞRAF: Reuters

Efsanevi Alman futbolcu Michael Ballack bu sezon gösterdiği performansla adından söz ettiren Bayer Leverkusen'in yıldızı Florian Wirtz'ün Real Madrid'de oynayabilecek kalitede olduğunu söyledi.

Eski Alman milli futbolcu Michael Ballack, Leverkusen'de parlayan Florian Wirtz'ün geleceğiyle ilgili konuştu.

Real Madrid'de Kroos'un vedasıyla adı gündeme gelen Florian Wirtz, bu sezon Xabi Alonso yönetimindeki Dortmund'da harikalar yarattı.

Takımının tüm kulvarlarda yenilgisiz olmasında önemli bir etken olan Wirtz'ün bir süredir Real Madrid'e gidebileceği konuşuluyordu.

Bild'e konuşan eski Alman milli futbolcu Michael Ballack, "Wirtz kesinlikle Real Madrid'de oynayabilir, buna hazır. Dortmund'dan gelen Jude Bellingham'a bakarsanız bunu görebilirsiniz. Daha iyi oyuncularla oynadığınızda siz de daha iyi olursunuz" değerlendirmesinde bulundu.

Xabi Alonso'nun virtüözü olan Wirtz bu sezon 18 gol, 19 asistlik katkısıyla dikkat çekti. Leverkusen ile 2027 sezonu sonuna kadar sözleşmesi olan futbolcu bir süredir Real Madrid tarafından takip ediliyor.

Arda Güler'i transfer eden isim olarak bilinen Juni Calafat, Jose Angel Sanchez'le birlikte rapor hazırlıyor. Ancak Alman yıldızın bu sezon Real Madrid'e transfer olması beklenmiyor.